Tuinhaarden

Met één van deze prachtige tuinhaarden kun je de gezellige avond in de tuin nog even aangenaam verlengen. Het vuur houdt je warm, geeft licht en brengt sfeer. De tuinhaarden zijn van hoge kwaliteit en mooi vorm gegeven. Een aantal zijn voorzien van een geïntegreerde houtopslag, andere tuinkachels zijn inclusief een vuurpook. De tuinhaarden zijn allemaal makkelijk in gebruik en zijn van geoxideerd metaal of hebben een zwarte hittebestendige coating. Door de hoge kwaliteit kun je jaren van deze tuinhaarden genieten. Het is ook een cadeautip om met een tuinhaard en paar zakken brandhout binnen te komen! Voor extra sfeer en gezelligheid buiten bestel je eenvoudig één van de stijlvolle metalen tuinhaarden.

16 producten

16 producten

Tuinhaarden

Tuinhaarden worden binnen 3 werkdagen geleverd.
Iedereen met een buitenruimte houdt ervan om dat sfeervol te maken, zodat je er zowel overdag als 's avonds gezellig kan zitten met vrienden en familie. Voor sfeer in de avond is het leuk om een haardvuur te maken in een tuinhaard. Dat brengt warmte, mooi licht en dansende vlammen. Met de stijlvolle tuinhaarden brengt u zo'n prachtige sfeer in de tuin en op het terras. Het is heerlijk om 's avonds te genieten van een mooi vuur van een buitenhaard. Het maken van een vuurtje in een buitenkachel van VanKaarstotServet creëert extra sfeer door de mooie vormgeving. Deze tuinhaarden zien er prachtig uit en geven een optimale warmte en gloed om van te genieten. Omdat de sfeerhaarden zijn gemaakt van een goede kwaliteit staal en strak zijn afgewerkt door een matzwarte coating die hittebestendig is, kunt u lang genieten van de haard. Een aantal tuinhaarden zijn voorzien van gaas rondom de vuurplek, zodat het vallen van houtstukken wordt voorkomen en een aantal hebben een opslag onder de vuurplek, waarin je handig extra haardhout kunt leggen. Alle tuinhaarden hebben een grote opening voor toegang tot de vuurplek, zodat het makkelijk is om houtblokken op het vuur te leggen. En de hoge schoorstenen zorgen ervoor dat de rook wordt afgevoerd zonder dat je er last van hebt.

Tuinhaarden kopen online

Het assortiment Tuinhaarden van Home & Garden staat bekend om hoge kwaliteit tegen lage prijzen. De prijs-kwaliteit verhouding is dus uitstekend. De verkoopprijzen hebben we bij VanKaarstotServet laag gehouden, zodat u voor een mooie prijs extra sfeer in de tuin hebt. Want dat is voor ons altijd nog het belangrijkste; als u tevreden bent met de sfeerartikelen die u koopt bij VanKaarstotServet, dan zult u ons weer bezoeken voor meer leuke sfeerdecoratie. En zeker als wij deze items voor lage prijzen kunnen aanbieden hopen we u als vaste klant regelmatig te mogen begroeten. U kunt daarom deze prachtige tuinhaarden voor lage online prijzen kopen bij VanKaarstotServet.

Voordelen Tuinhaarden

  • Veilige verbranding
  • Geen last van rook
  • Robuuste uitstraling
  • Extra houtopslag
  • Duurzaam materiaal
  • Makkelijk in gebruik
  • Voordelig online te koop

Natuurlijk kunt u ook brandhout voor de buitenhaard kopen voor lange avonden genot rondom een mooi open haard vuurtje.
Bij VanKaarstotServet koopt u voor scherpe online prijzen de mooie robuuste tuinhaarden.