Tuinbeelden

Deze metalen tuinbeelden zijn echt iets voor de liefhebber van mooie tuindecoratie. De metalen dieren zien er mooi uit en zijn van degelijke kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben. Doordat de metalen tuinbeelden kleurrijk zijn en vrij realistisch (behalve dan de houten en roest beelden) heb je een prachtige eyecatcher in de tuin. De tuinbeelden bestaan uit vlinders, boerderijdieren, vogels, tuindieren en insecten. Behalve leuk voor de eigen tuin zijn deze metalen tuindieren ook erg leuk om als cadeau te geven. Zie je al je favoriete dier?

Pagina

Toon 1-60 van 112 producten

Pagina

Toon 1-60 van 112 producten

Tuinbeelden & Metalen beelden voor in de tuin

Als u op zoek bent naar bijzondere decoratie voor in de tuin dan zijn deze tuinbeelden van dieren een aanrader. De metalen beelden zijn een fantastische categorie tuindecoratie van metaal. Met een metalen tuinbeeld bent u origineel in eigen tuin of geeft u een bijzonder cadeau aan iemand. De uitgebreide collectie tuinbeelden van metaal bij VanKaarstotServet is een prachtige toevoeging op het sfeerassortiment voor tuin en terras.

Metalen Tuinbeelden van Primus

De tuinbeeld dieren van metaal worden gemaakt door Primus, een creatief merk dat zich kenmerkt door een vernieuwend en verrassende assortiment van hoge kwaliteit en originaliteit. De beelden voor in de tuin zijn gemaakt van sterk metaal en in een, bij het dier passende, kleur gecoat. De maten variëren van 15 tot 80 cm en het assortiment is zeer uiteenlopend, van kippen, koeien, schapen, konijnen en slakken tot eenden, pauwen, uilen, zwanen en pelikanen. Ook kunt u hier natuurlijk de authentieke tuinkabouters kopen, de zogenaamde gnomes van metaal. De collectie tuinbeelden wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe dieren en gnomes. Elk tuinbeeld is uniek vormgegeven en is met de hand afgewerkt in mooie kleuren. Een aantal dieren uit de metalen beelden collectie zijn cartoonesk ontworpen, terwijl andere beelden bijzonder zijn door een juist gedetailleerde of abstracte vormgeving. De dieren tuinbeelden voor in de tuin zijn bijzonder en origineel om zelf in de tuin te zetten of leuk om als cadeau te geven. Hiermee zet u een echte eyecatcher in de tuin, op de veranda of op het terras. Door het sterke metaal dat is gebruikt zult u jaren plezier hebben van de metalen dieren.

Metalen dieren

Een nieuwe trend is ontstaan met de metalen dieren. Steeds vaker zien we ze terug komen in tuinen, op balkons, veranda's en terrassen. De metalen dieren spreken tot de verbeelding en zijn sfeervol decoratief. Een leuke set met metalen dieren voor in de tuin is leuk om als cadeau te geven. Iedereen heeft wel een favoriet dier en met een set metalen beeldjes van dieren waar iemand van houd heb je een top cadeau. De metalen dieren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, formaten en kleuren.

Tuinkabouter

Primus heeft ook een mooie serie tuinkabouters in de collectie. De zogenaamde gnoom is er in drie varianten, 1 met een welkomstbord, 1 met een kruiwagen en 1 met een graafset. Het is prachtig authentiek om een metalen tuinkabouter of gnoom in de tuin te zetten. Deze kleine mannetjes vallen meteen op en creëren gezelligheid in de tuin. De kabouters hebben een grootte van circa 30 cm, ze zijn mooi vorm gegeven met originele kleuren. We willen overigens niet voorbij gaan aan de verschillen tussen een gnoom en tuinkabouter, maar het gaat wat ver om daar nu uitvoerig op in te gaan. Groot verschil is wel dat kabouters bos- of huisgeesten zijn, terwijl gnomen aardmannetjes of aardgeesten zijn met een eigen land.

Tuinbeelden als tuindecoratie

Naast alle tuindecoratie artikelen die op veel plekken te koop zijn, heeft u met een Primus metalen tuinbeeld van een dier of gnoom een heel bijzonder en origineel item in bezit. De voordelen van het kopen van tuinbeelden van Primus bij VanKaarstotServet zijn:
• Originele collectie, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
• Mooie vormgeving en leuke dieren in mooie kleuren
• De tuinbeelden zijn leuk om met elkaar te combineren
• Gemaakt van duurzaam metaal
• Prachtig om als cadeau te geven
• Snelle levering en de beste persoonlijke service
• Tegen aantrekkelijke prijzen eenvoudig online te bestellen bij Van Kaars tot Servet

Tevens heeft u bij VanKaarstotServet keuze uit veel meer sfeervolle tuindecoratie artikelen, waaronder windspelen, windgongen en de mooie metalen vogels. Maak het sfeervol in de tuin met één of meerdere mooie metalen tuinbeelden.