Terrasverwarmers

De terrasverwarmers zijn regelmatig uitverkocht. Als goed alternatief, en wel zo goed voor het milieu, hebt u daarom hier keuze uit de fijne fleece dekentjes van Gusta.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Terrasverwarmers voor terras en veranda

Herken je dat? Je hebt een heerlijke namiddag met een borreltje in de tuin doorgebracht met vrienden en familie. Ook tijdens de schalen met heerlijke hapjes was het nog goed te doen buiten. Je zit gezellig wat te kletsen in de zithoek op de veranda of terras en je hoopt dat de avond nog lang duurt. Maar in de loop van de avond word het toch net iets te fris om comfortabel te genieten, terwijl de gezelligheid nog niet ten einde is. De oplossing? Een terrasverwarmer!

Een terrasverwarmer ophangen

Als je de sfeervolle avond buiten nog even wilt rekken kun je eenvoudig een heater aanzetten. Een terrasheater heb je in ronde staande vorm, als verwarmer hangend aan het plafond of als heater bevestigd aan de muur. Het ophangen van een terrasverwarmer is vaak eenvoudig en de huidige generatie heaters is zuiniger in gebruik, met toch een hoog rendement.

Terras verwamer Elegance zwart aluminium

Een goede heater is de terrasverwarmer Elegance. Door de aluminium behuizing en degelijke afwerking kun je jaren genieten van dit verwarmingsapparaat. De heater heeft tevens een IP24 certificaat, wat betekent dat hij opgewassen is tegen de natte, koude en vochtige winters van ons klimaat. Het aluminium is zwart gecoat en de afmeting is 90 cm lang, 9 cm breed en 10 cm dik. De verwarmer is met een afstandbediening in te stellen, welke natuurlijk ook wordt meegeleverd. De Elegance LED versie is voorzien van 2 led lichten, waardoor je met de afstandbediening ook de ruimte kunt verlichten, erg handig! Deze terrasheater is zowel aan het plafond op te hangen als aan de muur te bevestigen. In plafondstand is het mechanisme waarbij de heater tot 60 cm naar beneden kan zakken een fijne toevoeging.

Voordelen van de Elegance:
• 1500 watt vermogen met een carbon fibre verwarmingselement
• Zuinig in verbruik, hoog in rendement
• Geeft veel warmte in de omgeving
• Mechanisme om tot 60 cm van het plafond naar te beneden te zakken
• Exemplaar verkrijgbaar met interne led verlichting
• Gemaakt van aluminium en met zwarte coating afgewerkt, daardoor duurzaam en niet roestend

Terrasverwarmer kopen online

Een terras verwarmer is prima online te kopen. Er zijn vele shops waar ze te koop worden aangeboden. Prijs en kwaliteit variëren daar nogal. Bij VanKaarstotServet heb je garantie, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Bovendien hanteren we lage prijzen en een retourperiode van maar liefst 4 weken. Een terrasverwamer kopen online is daarom wel heel aantrekkelijk bij VanKaarstotServet. Bovendien kun je er voor de grote koukleumen ook hele leuke fleece dekentjes bij kopen.