Spinners Spin Art

Een spinner van Spin Art geeft een extra dimensie aan je tuindecoratie. De spinners zijn prachtige objecten die op een fantastische manier de aandacht trekt door het 3D draai-effect. Spin Art spinners zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. U kunt dus heel lang van de spinner genieten. Ook is het erg leuk om een spinner cadeau te doen. De verpakking ziet er vrolijk uit en de spinners zijn een mooie bezienswaardigheid.
Na bestelling wordt de spinner binnen 2 dagen geleverd.

23 producten

23 producten

Crystal windspinners van Spin Art

De nieuwe serie Crystal windspinners van Spin-Art zijn vervaardigd van roestvrij metaal en zeer nauwkeurig gesneden met een precisie laser. Het metaal is in kleuren gelakt en is tevens zonlichtbestendig. De spinners zijn voorzien van mooie vormen en geven een prachtig 3d-effect.
De crystal spinners van Spin-Art zijn een grote hit in Amerika en Engeland en nu verkrijgbaar in Nederland. U kunt de windspinners zowel binnen als buiten gebruiken. Buiten zal de wind zorgen voor de 3-dimensionale draaiing. Bij binnengebruik kunt u het windspel boven de verwarming hangen of gebruik maken van een draaimotortje voor het prachtige draaieffect.
De windspinners worden geleverd met een haakje, waarmee het spel eenvoudig opgehangen kan worden. Buiten kunt u kiezen voor een dun nylondraadje, waardoor het lijkt alsof de spinner in de lucht zweeft.
De windspinners maken geen tingel- of andere bijgeluiden.

>Windspinners openen en in gebruik nemen

De spinners worden in een vrolijke, platte verpakking geleverd. Nadat je de windspinner uit de verpakking hebt gehaald kun je deze met één hand onderaan vasthouden tussen duim en vingers. Met de andere hand kun je het middendeel draaien tot een hoek van 60 a 90 graden. Wees niet bang dat de spinner breekt, want deze is zeer sterk. Als het windspel tot de gewenst hoek is gebogen kun je de overige lagen bijbuigen en de spinner in gebruik nemen.
Een Crystal windspinner is een erg leuk en origineel cadeau. De prachtige draai- en lichteffecten zullen met veel bewondering worden bekeken. Natuurlijk kunt u ook uzelf verrassen met één van deze exemplaren.