Metalen Vogels

Een metalen vogel in een boom geprikt geeft een erg leuk effect door het silhouet dat duidelijk te zien is tegen een lichte achtergrond. Iedereen zit toch even te kijken met het idee: 'is dat nou echt?'. De metalen vogels zijn van dik duurzaam metaal en oxideren langzaam. Ze zijn verkrijgbaar in vele vogelsoorten. Erg mooi in eigen tuin of als cadeau.

Ook hebben we een mooie collectie 3D metalen vogels in de shop. Deze tuinbeelden van Primus zet je eenvoudig neer in de tuin. Door de prachtige vormgeving en mooie afwerking zijn deze vogels van metaal een fantastische eyecatcher in de tuin.

54 producten

54 producten

Metalen Vogels

Deze prachtige metalen vogels zijn een echte eyecatcher voor in de tuin. In het silhouet van deze boomsteker is duidelijk zichtbaar om welke vogel het gaat. Zo is de hop te herkennen aan zijn prachtige kuif, de specht aan zijn karakteristieke houding tegen een boom, de kwikstaart aan zijn excentrieke staart, de spreeuw aan zijn spikkels en de uil aan zijn starende blik. De geluksvogels zijn gemaakt van 4 mm dik metaal en zijn erg sterk. De versie van edelroest metaal verweert na verloop van tijd, waardoor een laagje roest ontstaat. Dit geeft de vogel van metaal een robuust outdoor karakter. De levensduur blijft gelijk met een laagje roest, u hebt jarenlang plezier van dit unieke tuindecoratie artikel. U hebt keuze uit een mooie collectie vogels, zo is er voor elke vogelliefhebber een passende vogel. Een greep uit de collectie: metalen hop, metalen uil, metalen vink, metalen, spreeuw, metalen specht, metalen pimpelmees, metalen kwikstaart en de metalen goudvink. Klik nu ook op uw gewenste vogel en bestel een leuke metalen versie! Ook een leuk decoratie-artikel voor eigen tuin of als cadeau zijn de metalen tuindieren. De 3D metalen vogels uit de Primus collectie zijn ook aan deze categorie toegevoegd.

Het gebruik van de metalen vogels

De metalen vogels voor in de tuin zijn vrij groot en goed herkenbaar. De afmeting is duidelijk per geluksvogel aangegeven en is gemiddeld rond de 20 a 30 cm. De Primus vogels zijn vaak nog een slag groter. De afmetingen staan in de beschrijving per vogel. Als u de geluksvogels op een zichtbare plek bevestigt met het silhouet in de kijkrichting dan kunt u optimaal genieten van uw metalen vogel. Ze zijn eenvoudig in een boom of struik te prikken en met een hamer voorzichtig vast te tikken. De Primus vogels zijn eenvoudig neer te zetten. Tevens is het leuk om een metaalvogel cadeau te geven. De gelukkige ontvanger kan het cadeau direct in gebruik nemen.

Metalen vogels specificaties

  • Verkrijgbaar in roestuitvoering en met coating in zwart, groen of grijs
  • Mooi designs en eenvoudig in gebruik
  • Gemaakt van dik duurzaam metaal van 3 mm dik (geluksvogels)
  • Primus metalen vogels in diverse realistische kleuren
  • Lage prijzen en de beste service
  • Voordelig online te koop bij VanKaarstotServet

Tevens heeft u bij VanKaarstotServet keuze uit allerlei vergelijkbare sfeervolle tuindecoratie artikelen, waaronder windspinners, windspelen en de mooie windgongen met gestemde klankbuizen. In de tuin geniet je extra door het neerzetten of ophangen van een metalen vogel.