Metalen Vlinders

Metalen vlinders zijn een prachtige toevoeging aan de tuindecoratie. Je kunt één of meerdere grote metalen vlinders aan een schutting, muur of boom hangen als leuke eyecatcher in de tuin of op het balkon. De metalen vlinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zowel in het rood, blauw, oranje, geel en paars. De grootste metalen vlinder is maar liefst 56 cm breed. Met het metalen oog aan de achterkant zijn de vlinders eenvoudig te bevestigen. Deze prachtige decoratievlinders zijn van het kwaliteitsmerk Primus. Het metaal is duurzaam en blijft jaren goed. De vormgeving is kleurrijk en levensecht. Geniet ook van de kleuren en een levendige tuin of balkon met een mooie metalen vlinder.

13 producten

13 producten

Metalen vlinders van Primus

Een metalen vlinder is een prachtige toevoeging aan de buitenruimte. Zeker met het mooie weer is het fijn om buiten te zitten en te genieten van de tuin, terras, veranda of het balkon. Voor de gezelligheid buiten kun je denken aan leuke sfeerverlichting, fijn meubilair, tuinfakkels en natuurlijk ook aan tuindieren. Er zijn tuindieren van hout, brons, glas en metaal. De tuindieren, waaronder de vlinders, van Primus zijn gemaakt van metaal en zijn prachtig afgewerkt. De metalen vlinders zijn kleurrijk en levensecht gemaakt, zodat ze je blij zullen verrassen als je er één of meer hebt opgehangen aan een schutting, muur of boom. De vlinders zijn van een uitvergroot formaat, zodat ze ook van grote afstand goed zichtbaar zijn en een mooie decoratie vormen.
Op deze manier kun je van je tuin of balkon een sfeervolle plek maken, waarbij het ook leuk is om een metalen vogel te plaatsen en een fijne barbecueplek te creëren.

Metalen vlinder kopen

Een metalen vlinder kopen is eenvoudig bij VanKaarstotServet. Kies je favoriete kleuren en afmeting en ga makkelijk door het bestelproces. Metalen vlinders zijn ook erg leuk om als cadeautje mee te nemen. Het is niet alleen bijzonder, maar ook een vrolijk cadeau. Ter decoratie in de tuin is het bij de metalen vlinders natuurlijk ook leuk om een ander metalen tuinbeeld te plaatsen in de tuin of op het balkon. Je kunt hier een metalen vlinder kopen met online voordeel en geniet van de uitstekende service, waaronder snelle levering.