Metalen kip

Een metalen kip is heel bijzonder als tuindecoratie. De opvallende kleuren en mooie designs geven deze metalen kippen een opvallende uitstraling. Leuk is de trotse pose van elke metalen kip. De eigenzinnigheid van deze beesten zien we dan ook prachtig terug bij deze metalen kippen voor in de tuin. Voor de volledigheid hebben we ook de metalen hanen aan deze categorie toegevoegd. Op deze manier wordt het eenvoudig om ook een leuk vriendje naast de metalen kip in de tuin te zetten. De levensgrote metalen kippen zijn van goede kwaliteit en gaan jaren mee. Ze zijn zowel verkrijgbaar met in kleur gespoten metaal als in onbewerkte roest-variant. Kies ook voor de leuke metalen kip tuindecoratie items en combineer deze desgewenst met de andere mooie metalen tuinbeelden.

5 producten

5 producten

Metalen kip als tuindecoratie

Ben je op zoek naar iets bijzonders in de tuin? Dan is een metalen kip wellicht een bijzonder item om aan te denken. Deze prachtige dieren zijn levensecht nagemaakt van metaal door het metalen tuinbeelden-merkt Primus. De metalen kippen van Primus zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Je kunt zo'n metalen kip tuindecoratie artistique noemen of wellicht art nouveau of vintage. Eén ding is zeker, een metalen kip is een opvallende verschijning in je tuin of op het balkon. Zelfs andere tuindieren reageren er grappig op.
Het is leuk om voor jezelf metalen kippen voor in de tuin te bestellen, maar denk ook eens aan een volgende verjaardag. Het is namelijk ook erg leuk om een metalen kip, of ander metalen tuinbeeld, als cadeautje mee te nemen!

Metalen kip kopen

Je kunt bij VanKaarstotServet kiezen uit een groot assortiment metalen tuinbeelden en een metalen kip kopen is eenvoudig en voordelig in de shop. De metalen kip wordt snel geleverd en je geniet bovendien van uitstekende persoonlijke service en goede voorwaarden. Denk dus eens 'out of the box' met één van de metalen kippen voor in de tuin.