Lantaarns

Het gebruik van een lantaarn is ideaal om de wind buiten te houden, zodat de vlam niet uitwaait. Daarbij worden de lantaarns met mooie vormgeven en aantrekkelijke materialen gemaakt, zodat u ook een mooie eyecatcher neerzet waar een kaars of andere lichtbron in gezet kan worden. We hebben een selectie tuinlantaarns, binnenlantaarns en graflantaarns.

46 producten

46 producten

Lantaarns RVS

De stijlvolle RVS lantaarn geeft uw tuin of terras extra sfeer. Vanwege zijn vormgeving is de lantaarn een echte eyecatcher voor elke interieur. Met een brandende kaars (max. 15 cm hoog) in de lantaarn heeft u een mooie sfeervolle lichtbron. De lantaarns zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en roesten daarom nooit. De deurtjes (behalve van de half ronde serie) hebben allemaal de afmeting 7,5 x 17,5 cm. Hierop kunt u de maat van de eventueel te gebruiken kaarsen op afstemmen.

Lantaarns/ windlichten

De collectie Gusta lantaarns bestaat uit een sfeervol aanbod lantaarns van verschillende formaten en materialen. Gusta haar ontwerpen zijn modern en functioneel, dat geldt ook voor de mooie lantarens van Gusta.
De lantaarn-windlichten met motieven in de kleuren goud, zilver, blauw, groen, roze en rood zijn handgemaakt van duurzame materialen. Het extra dikke staal heeft een dubbele laag poedercoating, zodat deze lang meegaat en niet binnen een seizoen wegroest (zoals bij de goekope modellen). Deze lantaarns zijn verder afgewerkt met echt glas en leuke gesneden motieven. In de lantaarn kunt u theelichten, led kaarsen of kleine stompkaarsjes branden.

Lantaarn kopen online

Met het grootste gemak koop je een mooie lantaarn online in een webshop. De lantaarns via VanKaarstotServet worden binnen 2 werkdagen verzonden, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe sfeermaker. De kwaliteit van de lantaarns is hoog, de prijzen zijn laag en de persoonlijke sfeer bij VanKaarstotServet is uitstekend. Bovendien geniet u van een prima retourgarantie. De lantaarns en windlichten kunt u nu met online voordeel kopen in deze webshop.