Gusta plaids en fleecedekens

De Gusta fleece plaids zijn heerlijke dekentjes om bij de hand te houden voor als het 's avonds wat frisser wordt. Zowel voor buiten op het terras en veranda als voor binnen op de bank is het heel behaaglijk om bij dalende temperaturen een plaid of dekentje over je heen te trekken. De Gusta plaids en dekentjes zijn er in vele kleuren, zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor lage prijzen. Kies hier uw favoriete Gusta dekentje.

24 producten

24 producten

Gusta plaids en fleecedekens

Voor de avonden dat de temperatuur daalt is het heel fijn om een dekentje bij de hand te hebben. In de lente en zomer kan het na een mooie dag behoorlijk afkoelen buiten. Door een plaid of fleecedeken over je heen te leggen kun je nog uren langer genieten van de gezellige avond. Bij veel mensen gaat 's avonds de thermostaat al vrij vroeg een paar graden lager. Als je op zo'n moment nog even behaaglijk in de kamer wilt zitten is het fijn om even een fleecedeken of plaid over je heen te trekken. De dekentjes van Gusta zijn hiervoor uitermate geschikt. Ze zijn gemaakt van zachte duurzame stof en voelen fijn aan. Ze zijn mooi en netjes afgewerkt en ook nog eens laag geprijsd. Een aanrader dus voor iedereen die wel eens onder een dekentje zit of ligt.

Gezellig buiten zitten

Voor een lange buitenavond met veel sfeer en gezelligheid is het ook fijn om een haardvuur te maken in een vuurkorf of vuurschaal. De vlammen geven een sfeervolle ambiance en de hitte van het vuur maakt het al snel behaaglijk. Als je hierbij ook nog een Gusta plaid of dekentje om je heen slaat, dan kun je comfortabel en fijn van een lange avond genieten.