Gusta Tuinaccessoires

Maak het gezellig, behaaglijk en comfortabel in de tuin met de tuinaccessoires van Gusta. Het kwaliteitsmerk Gusta biedt prachtige, stijlvolle items die het totaalgenot buiten verhogen. Denk bijvoorbeeld aan mooie lantaarns, kaarsen, stoere barbecues en bbq-accessoires, dekentjes voor als het iets frisser wordt en leuke sfeerverlichting. Allemaal mooi van design en handig in gebruik.

41 producten

41 producten

Gusta tuinaccessoires maken meer van je tuin

Stijlvol design. Sfeervol. Fijn om te hebben.
Geef je tuin een stijlvolle look met de tuinaccessoires van Gusta. Geniet van de nieuwste tuintrends. De Gusta tuin accessoires worden jaarlijks vernieuwd, blijf up-to-date!

Met Gusta tuinaccessoires fleur je je tuin op met een verzameling voorwerpen, die van invloed zijn op hoe jij je voelt in de tuin. Aangezien je natuurlijk daar een zo positieve ervaring aan wilt overhouden, pas je de tuininventaris, de tuindecoratie, de tuinaccessoires daarop aan. Deze stelling houdt dan onvermijdelijk in, dat geen enkel bedrijf in de wereld een volledig assortiment kan aanbieden, omdat letterlijk (en we bedoelen ook LETTERLIJK!) alles mogelijk is.

De tuinaccessoires van Gusta

Omdat de mogelijkheden oneindig zijn, heeft Gusta zich moeten beperken tot artikelen die specifiek van invloed zijn op ons zicht, temperatuurgevoel en op de exclusieve bezigheid in vrijwel elke tuin: de barbecue.

• Onze ogen
Dingen die we zien, bepalen voor een deel wat we ervan vinden. Mooie dingen voelen goed aan, van lelijk keren we ons af. Het assortiment van Gusta, dus ook de Gusta tuinaccessoires, bezitten een bepaalde vormgeving, die door de eenvoud van vorm en kleur meer mensen aanspreken. Ook de magie wordt echter niet vergeten als je gaat spelen met de Gusta Marrakesh partylights, of de tuin opsiert met overal hangende lantaarns.

• Temperatuurgevoel
In Nederland zijn slechts een beperkt aantal dagen geschikt om ’s avonds onbeschermd in de tuin te zitten. Het is bij voorbaat al net te koud, of het koelt net iets te snel af. Wat let je dan een vuurkorf met hout te vullen of een vuurschaal met hout om zo de tuin weer op temperatuur te krijgen? En als vuurtje stoken even niet tot de mogelijkheden behoort, kun je altijd nog onder een Gusta fleecedeken kruipen.

• De barbecue
Heerlijk barbecueën op een zwoele zomeravond is een favoriete bezigheid van de mens, waarbij het sociale aspect een grote rol speelt. Binnen het Gusta tuinaccessoires assortiment vallen dan ook een aantal uitgekiende artikelen, die van elke barbecue een stijlvol feest maken. Een prachtige combinatie van sfeer maken en warmte creëren zijn de tuinhaarden. Deze mooie afgewerkte haarden hebben een lange levensduur. De tuin is vaak een verlengde van onze woning en dus willen we er graag voor zorgen dat we ons ook daar op zijn prettigst voelen. Gusta tuinaccessoires draagt daar zijn steentje aan bij.