Gusta BBQ's & Accessoires

Een BBQ, groot of klein, begint met een goede barbecue en handige BBQ-accessoires van Gusta. Het Gusta bbq-assortiment bestaat uit handige bbq-koffers, buckets, barrels en ballen met daarbij alle nodige tangen, brikettenstarters, handschoenen, schorten, thermometers, borstels, spiezen en hamburgermakers. Ook de plaids voor als het frisser wordt tijdens en na de BBQ zijn hier verkrijgbaar. En vergeet de Gusta bbq smoker, bbq roker en bbq bal niet. Geniet van een uitgebreide barbecue met allerlei verschillende gerechten. De bb'q en accessoires van Gusta zijn hierbij ideaal om te gebruiken.

33 producten

33 producten

Gusta bbq grillin & chillin, doe mij maar een hamburger en een kipfiletje.

Bent u een echte Gusta bbq grilling en chilling persoon, hoewel de terminologie vermoedelijk om marktgerichte redenen ietwat verbasterd is naar Gusta BBQ Grillin & Chillin? Het antwoord op deze vraag is, dat je dan waarschijnlijk een stoer persoon bent, omdat barbecueën op een of andere manier een typische stoere bezigheid schijnt te zijn. Gusta speelt daar met het bbq assortiment door middel van stoer materiaal, voornamelijk in de kleur zwart, dan ook op in.

Gusta Barbecues en accessoires Het assortiment van Gusta is uitgebreid en voor elke bereiding kun je een aparte bbq of accessoire bestellen. Denk hierbij aan een Gusta bbq smoker of een Gusta bbq roker voor het roken van vlees, vis en groente. Een gusta bbq ball om makkelijk mee te nemen of te verplaatsen of een Gusta bbq grill om lekkere steaks te grillen. Voor de bereiding kun je kiezen uit spiezen, vorken, spatels, prikkers, hamburgermakers, tangen, borstels, kwasten, braadsledes, thermometers, brikettenstarters en handschoenen. Voor de hoofdbereider, de kok, de chef grillwerkzaamheden is een schort onontbeerlijk. Het Gusta schort is gemaakt uit canvas en biedt optimale bescherming tegen rondvliegende vonken. Het gaat hierbij om ideale attributen die van het bbq-en een barbecue-feest maken. Met een stoer randje...

De BBQ maaltijd als sociale gelegenheid

Traditioneel is het natuurlijk altijd al zo geweest dat de maaltijd, zeker die ’s avonds, de mogelijkheid biedt voor een gezin of familie om samen te komen. Men praat over de gebeurtenissen van de dag en nuttigt een voedzame en noodzakelijk maal. De haastige wereld van tegenwoordig heeft daar een beetje een deuk in gemept, maar gelukkig zijn er een aantal methoden, die het sociale aspect weer terugbrengen. We denken hierbij een gourmetten, de fondue, de pizzarette en natuurlijk de bbq. Het Gusta bbq grillin & chillin assortiment zorgt ervoor dat in ieder geval de voedselvoorziening voor de aanwezigen op een verantwoorde manier uitgevoerd kan worden.

Wat heb je nodig voor een goede bbq happening?

De basis bestaat natuurlijk uit een kwalitatieve en degelijke bbq. In het Gusta bbq grillin & chillin assortiment heb je de keuze uit een volledige af te sluiten barbecue en smoker in één, een bolvormige ( ball ), een bucket of emmer, een vuurton en een box. Ze zijn allemaal voorzien van een oerdegelijk rooster. Je hebt natuurlijk vakkundig gereedschap nodig: spiesen, kwasten, messen, spatel en vork, uitgevoerd in roestvrij staal. Ondergaande zon, aangename temperaturen, vrienden op bezoek en het Gusta BBQ Grillin & Chillin feest staat op het programma. Dat is nog eens een avond om naar uit te kijken.