Gusta BBQ Servies

Gusta BBQ servies, waaronder hamburgerplates, steakmessen en steakborden heb je natuurlijk nodig om je heerlijk gegrillde vlees mooi te serveren en te eten. Het bbq servies is van goede kwaliteit en is mooi vormgegeven met een print, leuke kleur en fijn materiaal.

15 producten

15 producten

Gusta BBQ servies voegt een zintuiglijke dimensie toe aan je gegrilde vlees

Als je toch al helemaal opgaat in de Grillin & Chillin sfeer van de barbecue artikelen van Gusta, dan hoort daar natuurlijk ook het zeer decoratieve en stijlvolle Gusta BBQ servies bij. Op een of andere manier schijnt een hamburger toch net iets beter te smaken, als het geserveerd wordt op een mooi bordje in plaats van op een in je handen gedrukt servetje.

Barbecueën: een zo breed mogelijke zintuiglijke ervaring

Je haalt niet je gehele Gusta BBQ uitrusting tevoorschijn, omdat we nou eenmaal wat moeten eten. We doen dat om van een maaltijd een speciale happening te maken, het liefst met familie en vrienden op een gemoedelijke, warme zomeravond. Alleen dat idee al levert een goed gevoel op. De barbecue zelf zal het beste slagen, als we, naast dat sociale prettige gevoel, ook de ander zintuigen kunnen aanspreken. Dat doen we aan de hand van goed materiaal en goed voedsel. Voedsel halen we in de supermarkt of de slager, en Gusta heeft alles in huis de producten optimaal voor te bereiden en mooi te serveren door middel van de Gust BBQ accessoires en het Gusta BBQ servies. Het gevoel is goed, de smaak van de gegrilde producten geweldig en het ziet er allemaal fantastisch uit, wat wil je nog meer?

Eenvoud

Je kunt natuurlijk ook doorslaan met je barbecue servies, maar het blijft wel de bedoeling door middel van je servies ervoor te zorgen dat de aandacht op het geserveerde voedsel komt te liggen. Daarvoor heeft men bij het creëren van het Gusta BBQ servies goed over nagedacht. Eenvoudig wit van kleur, stevig aardewerk en met het Grillin & Chillin logo, dat is alles. Het ademt stijl en versterkt de aantrekkelijkheid van zelfs een simpel gebraden worstje op het bord, de saus in de Gusta kommen en het gesneden stokbrood op de langwerpige Gusta broodschaal.

Servies moet functioneel zijn, het kan stijlvol wezen, maar mag de aandacht niet afleiden, maar juist versterken van het geserveerde voedsel. Dat is precies wat Gusta BBQ servies doet.