Ecogrill Barbecue / Woodgrill

Ideaal om mee te nemen als je in het park, op het strand of achterin de tuin even snel van een barbecuetje wil genieten is deze ecogrill. De zogenaamde woodgrills zijn makkelijk mee te nemen en eenvoudig aan te steken, zodat je snel van een stukje vlees, vis of gebakken groente kunt genieten. Handig om er een rooster bij te bestellen! En ook een fleece dekentje meenemen is een goed idee. Wil je het wat grootser aanpakken, dan kun je even kijken bij de Gusta BBQ's.

3 producten

3 producten

Ecogrill Barbecue / Woodgrill

Eco Woodgrills worden binnen 2 werkdagen geleverd.
De ecogrills zijn voordelig te bestellen met een minimale afname van 2 stuks (de voordeelset heeft 5 stuks).
De trend voor dit seizoen is deze ecogrill bbq of Woodgrill! Milieuvriendelijk, makkelijk in gebruik en de ideale manier om snel van een perfecte barbecue te genieten.
De ecogrill is handig mee te nemen en eenvoudig aan te steken voor een snelle, lekkere barbecue. U kunt de ecogrill ook aansteken in één van onze stijlvolle vuurkorven of vuurschalen. Door het kleine formaat is de eco barbecue ideaal om mee te nemen naar het park, strand of andere trip, maar bovendien prima te gebruiken in de standaard thuis-barbecue door het blok er simpelweg in te leggen en aan te steken.
NB Zet de eco barbeque op een onvlambare ondergrond en zorg dat er geen brandbare spullen te dichtbij liggen. De ecogrill is verkrijgbaar in de maat medium van circa 24 cm
Deze woodgrill bestaat uit een boomstam van 11 cm hoog waarvan het binnenste gedeelte is uitgefreesd. Door het overgebleven hout in te zagen en te vullen met houtskool heb je een natuurlijke, efficiënt werkende barbecue of grill.

Gebruik van de ecogrill Barbecue

De buitenkant van de woodgrill wordt in eerste instantie niet heet, dus het is makkelijk te verplaatsen en veilig in gebruik. Omdat je geen houtskool of aanmaakvloeistof hoeft bij te kopen is het gebruik van de ecogrill ook nog eens voordelig.
Het gebruik van deze eco bbq laat geen afval achter; de houten buitenkant brandt uiteindelijk helemaal op nadat het houtskool ruim 2 uur heeft gesmeuld. De asresten zijn volledig afbreekbaar. Gebruik is dus milieuvriendelijk en je kunt ook nog eens heerlijk nagenieten bij een sfeervol vuurtje. Tip: pof een aardappeltje, maak marshmellows of smelt een banaan in het laatste vuur en gloeiende kool.
Het aansteken is eenvoudig; leg simpelweg een aanmaakblokje in het midden van de grill en na korte tijd is de bbq op perfecte temperatuur voor meer dan 2 uur bbq-plezier! Je hebt dus geen aanmaakvloeistof of andere chemische middelen nodig die voor rare geuren aan je eten zorgen. Simpel een aanmaakblokje in het midden en de bbq begint zelf te ontbranden door de slimme zaagsneden. Het FSC kwaliteitshoutskool smeult gemakkelijk en bijna zonder rookontwikkeling op.
Vlees en vis worden bijzonder lekker gegrild en krijgen een heerlijke smaak. Een vlees- of visklem maakt dit extra makkelijk. Je kunt er natuurlijk ook een eitje op bakken of water op koken!

Sfeervideo over ecogrill: