Brandhout voor Buitenhaard

Brandhout voor de buitenhaard is hier ook eenvoudig te bestellen. Om een sfeervol haardvuur te maken heb je brandhout nodig. Bij VanKaarstotServet koop je dit eenvoudig in netzakken per pallet. Je kunt kiezen voor verschillende aantallen en uit harde of zachte houtsoorten. Het meest bestelde brandhout is de pallet met 15 zakken essenhout. Prachtige buitenkachels om brandhout in te stoken zijn de stijlvolle tuinhaarden. Met een mooi vuur kun je extra lang van de avond genieten. Belangrijk om te hebben daarbij is goed gedroogd brandhout.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brandhout voor de buitenhaard kopen

De haardblokken zijn verkrijgbaar per pallet met 15, 24 of 72 netzakken. De netzakken brandhout wegen 10 kg per stuk en bevatten essen of berkenhout. Het brandhout voor de haard is gedroogd tot onder de 20% vochtigheid, zodat het schoon en zonder rook of vuurspetters opbrandt.

Essenhout en Berkenhout

Berkenhout heeft een snelle ontbranding en prachtige slingerende vlammen. Berken is geschikt voor mensen die weinig of kort een haardvuur stoken. Daardoor is dit brandhout ideaal voor kleinere haarden.
Essenhout is een harde houtsoort en brandt daardoor lang en rustig op. Essen is als brandhout geschikt voor lange stookavonden in middelgrote tot grote haarden.
Berken en essen is ook in de mix te koop, dan heeft u het beste van beide, een lange brandtijd en kronkelende vlammen. U kunt het haardhout al bestellen per 15 netzakken. Wilt u iets meer op voorraad of het brandhout delen met vrienden, familie en buren, dan besteld u eenvoudig een pallet met 40 of 72 netzakken.

Haarden voor het brandhout

Voor het buiten branden van haardhout zijn er bij VanKaarstotServet stijlvolle vuurschalen en vuurkorven in verschillende maten verkrijgbaar, zowel in roestkleur als zwart. De schalen en korven zijn degelijk afgewerkt met een hittebestendige coating en een onderplaat is extra bij te bestellen, zodat de ondergrond niet beschadigd. De vuurschalen van Robusta zijn voorzien van 3 poten, waardoor de schaal omhoog gebracht wordt. De hoogste poten zijn 60 cm. HIerdoor kan de vuurschaal dus sfeervol naast de tuintafel staan. Ook zijn er robuuste tuinhaarden te koop. Deze haarden zijn groter en hebben verschillende stijlvolle vormen. Een tuinhaard is een mooi docratie-object in de tuin en op het terras. Naast de tuinkachels heeft u nu ook keuze uit een mooie collectie buitenhaarden. Deze stalen buitenhaarden zien er heel fraai uit en zijn ook zeer degelijk afgewerkt. De meeste van deze haarden zijn voorzien van extra functies om te barbecueën (grillrooster), te wokken (wokring), water te koken (deksel) en te grillen (rooster). De draaibare grillroosters zijn heel handig, omdat daarmee niet boven het vuur gewerkt te worden.

Brandhout voor de buitenhaard & sfeer


In de zomer is het heerlijk om buiten te zitten met een sfeervol haardvuur en te genieten van de rustgevende vlammen. In het laatste geval is het mooi om het brandhout in een vuurschaal of vuurkorf te branden. U kunt dan nog vele uren extra genieten van de fijne zomeravond.
Natuurlijk gaat u niet zelf slepen met het nodige brandhout. Dit besteld u eenvoudig online bij VanKaarstotServet in netzakken. De netzakken wegen circa 10 kg en zijn dus eenvoudig te verplaatsen of mee te nemen naar een tuinfeestje. Geef dit samen met een stijlvolle tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf en een lekkere fles wijn, dan wordt de avond onvergetelijk!

Haardhout Leveren


LET OP! De aflevertijd zal op de dag van de levering vanaf 09:00 bekend zijn in ons systeem. U wordt vooraf bericht via de mail. Geen levertijd? Bel ons.
Het haardhout wordt op een pallet geleverd. De pallet en pompwagen wegen samen rond de 1200 kilo. Het is dus niet mogelijk om over grind, gras of onverharde paden heen te rijden. Daarnaast is het ook niet mogelijk om over dijkjes of hellingen te rijden.
Niet thuis? Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij het afleveren van de pallet, dan kunt u altijd een briefje op de deur hangen met aanwijzingen waar de pallet neergezet kan worden.
TIP Leg tijdens regenachtige dagen een zeiltje klaar zodat de chauffeur dit over uw pallet heen kan leggen. Hoewel regen niet erg is voor uw hout is het toch fijner om het droog te versjouwen!
NB Als zonder opgaaf van reden het haardhout niet geleverd/ aanvaard kan worden, zijn wij genoodzaakt transportkosten twv €32,50 in rekening te brengen.