Today Woontextiel

Pagina

Toon 1-60 van 66 producten

Pagina

Toon 1-60 van 66 producten

Today Woontextiel

Bij een bestelling uit het Today assortiment onder 15 euro wordt een verzendtoeslag berekend. U kunt combineren met al het woon-, keuken-, tafel- en badtextiel in de collectie. Today is een Frans bedrijf met een groot assortiment woontextiel artikelen. Tot de collectie behoren onder meer tafelkleden in 4 maten, theedoeken, handoeken, gastendoekjes, badlakens, pannenlappen, badmatten, washandjes, gordijnen, tafellopers, vitrages en keukenschorten. Dit Today woontextiel voor keuken en tafel is vervaardigd van dezelfde materialen en in dezelfde kleuren, zodat het leuk is om een mooie set samen te stellen. Het textiel is van hoge kwaliteit en zeer fraai afgewerkt. De kleuren en materialen van alle productgroepen zijn op elkaar afgestemd, zodat je prachtige combinaties kunt maken en je keuken in één keer een nieuwe look geeft of je badkamer omtovert tot een eigen welness. In deze categorie staan alle Today artikelen. Klik hier voor alle Badkamer accessoires & Badtextiel.

Betaalbare kwaliteit

Hoewel de kwaliteit hoog is blijven de artikelen uit het Today assortiment laag geprijsd. U kunt tegen aantrekkelijke prijzen een nieuwe collectie keukentextiel aanschaffen of de badhanddoeken en het overig badtextiel vervangen. Ook voor op tafel kunt u kiezen uit mooie tafelkleden en tafellopers voor een prima prijs. Het badtextiel is gemaakt van 100% katoen en is van zeer zachte stof die lekker aanvoelt tegen de huid. Bij de tafellakens is gekozen voor polyester, zodat ze heel stevig zijn en makkelijk schoon te maken. De artikelen zijn voorzien van het Confidence in Textiles keurmerk. Dit geeft aan dat ze zijn getest op basis van strenge eisen voor de afwezigheid van schadelijke stoffen en een productie die milieu- en mensvriendelijk plaatsvindt. U kiest dus ook nog eens bewust met het textiel van Today!

Today Textiel specificaties

Het gebruik van Today woontextiel heeft een aantal grote voordelen. U kunt het hele assortiment met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet.
• Gebruik van sterke materialen (katoen en polyester)
• Het badtextiel is zeer zacht
• Keuze uit een breed palet kleuren
• Luxe afwerking
• Gemaakt met Confidence in Textiles Keurmerk • Leuk om te combineren
• Lage prijzen
• Snelle levering binnen 2 werkdagen