Theedoeken

De theedoeken van Today zijn helaas uit het assortiment. Op korte termijn hopen we een nieuwe leverancier van theedoeken te kunnen toevoegen. Voor de liefhebber van tafelkleden hebben we alle witte tafellakens in deze categorie gezet! Kijk ook even bij de mooie keukenschorten.

3 producten

3 producten

Theedoeken van Today

De theedoeken van Today zijn 50 bij 70 cm en gemaakt van 100% katoen. Voor het ophangen aan een haakje zijn de keukendoeken voorzien van een handige metalen ring of oog. De collectie met thee-doeken bevat 16 mooie, gevarieerde kleuren, waaronder groene theedoeken, zwarte, witte, rode, grijze en blauwe. De theedoeken kenmerken zich door een hoog absorptievermogen en zijn wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Droog ze niet in de droger. De stof is strijkvrij, kleurvast en vormvast. De theedoeken zijn zacht, nemen veel vocht op en hebben een luxe afwerking. De hoge kwaliteit en kleurrijkheid geven u extra plezier bij het doen van de vaat. U kunt de theedoeken leuk combineren met overige Today artikelen, zoals pannenlappen, keukenschorten, tafelkleden en zelfs zijn er gordijnen in dezelfde kleur. Today is een Frans merk, vandaar de mooie termen voor de kleuren. In de beschrijving van elke theedoek leest u meer informatie.

De verkrijgbare kleuren zijn:
• Ciel d'Orage (marine blauw)
• Deep Purple (donker paars)
• Corail (koraal roze)
• Fougere (groen)
• Jus de Myrtille (roze)
• Pomme d'Amour (rood)
• Reglisse (zwart)
• Bronze (brons)
• Cacao (bruin)
• Canon de Fusil (asgrijs)
• Chantilly (wit)
• Figue (licht paars)
• Mandarine (oranje)
• Mastic (taupe)
• Mer du Sud (aqua blauw)
• Zinc (licht grijs)

Goedkope, groene en zwarte theedoeken aanbiedingen

Today biedt een mooie collectie theedoeken in prachtige kleuren. De kleuren zijn effen en zeer variërend, van vel oranje tot rustig grijs en van zomers groen tot trendy zwart. De theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen en worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en mooie uiteenlopende kleuren. Bovendien zijn de keukendoeken kleurvast, strijkvrij en vormvast. Voor elk interieur en huishouden is een mooie kleur doek te koop en door de lage prijzen kunt u een goedkope theedoek eenvoudig bestellen.

Goedkope theedoeken
Het is leuk om in de keuken te werken met fijne accessoires van hoge kwaliteit in mooie kleuren. Maar natuurlijk willen we daar niet al te veel geld aan uitgeven. Ook voor theelichten geldt dat het leuk is om deze te variëren en af en toe een nieuwe doek te kunnen pakken, het liefst in een trendy kleur. De collectie van Today voldoet aan deze eisen en levert bovendien een mooie serie goedkope theedoeken. U kunt ze per stuk kopen, waardoor een combinatie voor de hand ligt!

Theedoeken aanbieding
Als geen ander begrijpen wij als webshop dat u niet teveel wilt betalen voor een mooie doek voor de vaat. Vandaar onze aanbieding van de theedoeken. U geniet op deze manier van aantrekkelijke prijzen bij Van Kaars tot Servet. De theedoeken aanbieding wordt eventueel nog scherper neergezet, zodat u kunt blijven genieten van hoogste kortingen en beste prijzen.

Zwarte theedoeken
In de laatste jaren is de kleur zwart sterk in opkomst. Ook voor de decoratie en accessoires in de keuken wordt deze kleur steeds vaker gekozen. Zwart geeft een elegante uitstraling en is stijlvol om te gebruiken. De zwarte theedoek van Today is in dit geval een must om te hebben. Deze theedoek in het zwart is gemaakt van 100% katoen en is eenvoudig schoon te wassen.

Groene theedoeken
Van Today zijn 16 kleuren theedoeken verkrijgbaar. Hiervan zijn de theedoeken groen veel verkocht. Groen is een frisse kleur en geeft een vrolijke uitstraling aan de keuken. Ook de groene theedoeken zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van katoen en zijn voorzien van een ring om de doek op te hangen.

Theedoeken kopen

Een theedoek kopen is prima te doen online. De 100% katoen theedoeken kunnen niet breken tijdens het transport, dus het artikel wordt te allen tijde onbeschadigd geleverd. De keukendoeken zijn mooi te combineren met andere items uit het Today assortiment, zoals de keukenschorten. Omdat de prijzen laag zijn van de Today artikelen kunt u ze leuk combineren en met regelmaat een andere kleur de keuken binnen halen. Tijdens de kerstdagen kunt u bijvoorbeeld stijlvolle rode theedoeken gebruiken en in het voorjaar de oranje exemplaren. U kunt online theedoeken kopen met een paar drukken op de knop. Geniet daarbij van de persoonlijke service, lage prijzen en snelle levering van VanKaarstotServet.