Tafellopers

2 producten

2 producten

Tafellopers van Today

Mooi ter decoratie van de eettafel is het neerleggen van tafellopers. De lopers kunnen los op tafel worden gelegd of op een tafellaken, zodat je leuk met kleuren kunt combineren. Bovendien heeft een tafelloper een beschermende functie en zorgt deze er voor dat de tafel schoon blijft. De tafel-lopers zijn gemaakt van stevig katoen, zodat u lang van deze tafelkleedjes kunt genieten. De kleden hebben een volle kleur, zijn kleurvast en strijkvrij. De afmeting is 50 x 150 cm en daarmee geschikt voor een rechthoekige tafel. De tafelkleedjes zijn wasbaar op 30 graden, maar mogen niet in de droger. Deze tafellopers zijn van het Franse kwaliteitsmerk 'Today'.

Tafellopers, praktisch en mooi!

Tafellopers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Tafellopers zijn dankzij de toenemende aandacht voor koken en tafelen weer helemaal trendy. Nu gaan we er eigenlijk vanuit dat deze accessoires alleen gebruikt kunnen worden wanneer we gezellig aan tafel gaan. Niets is echter minder waar! Tafellopers zijn namelijk ook een stijlvolle aanvulling op uw interieur. En hiermee snijdt het mes ook nog eens aan twee kanten, want deze accessoires zijn ook nog eens heel praktisch. Zo beschermen zij uw tafel tegen moeilijk te verwijderen vlekken (koffie en wijn).

Tafellopers zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd eentje te vinden die bij uw interieur past. De zwarte tafelloper en de witte tafelloper zijn klassiekers te noemen. Ze zijn stijlvol en bieden veel mogelijkheden tot combineren met een tafelkleed. Zo is een zwarte tafelloper op een wit tafelkleed minstens zo stijlvol als een witte tafelloper op een zwart tafelkleed.

Rond de kerstperiode is de rode tafelloper erg populair. De rode tafelloper wordt dan ook vaak een kerst tafelloper genoemd. Natuurlijk kunt u deze tafelloper kerst het gehele jaar door gebruiken. Zo brengt een rode tafelloper kleur in een strak en modern interieur, zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Tafelloper kopen

Een tafelloper kopen verdiend enige aandacht. Hierbij is de keuze van de juiste kleur natuurlijk belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is het om te kijken naar de afmetingen van de tafellopers en het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Wij raden u aan om voor de katoenen variant te kiezen. Katoen heeft een mooie en kwalitatief hoogwaardige uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Houdt u er wel rekening mee dat u katoenen tafellopers niet in de droger stopt! U vindt hier een ruim assortiment tafellopers. Maak een keuze uit meer dan vijftien verschillende kleuren en bestel vandaag nog die mooie en praktische accessoire die tafelloper heet.