Tafellakens

Bij het dekken van de tafel hoort ook een mooi tafellaken. De tafellakens van Today zijn van hoge kwaliteit en kunt u tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Bij VanKaarstotServet kunt u onder meer de tafellakens wit, tafellaken zwart en tafellaken groen kopen. Voor de kerstdagen is het tafellaken rood een mooie aanwinst. De tafel lakens zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Het tafellaken rond is 180 cm in diameter. De tafellakens rechthoekig zijn beschikbaar in de afmetingen 140x200 en 140x240cm. Ze zijn eenvoudig in de wasmachine te wassen op een lage temperatuur. De lakens behouden hun kleur en zijn te strijken.

33 producten

33 producten

Tafellaken voor een sfeervolle tafel

Bij het voorbereiden van een gezellig etentje wordt altijd extra zorg besteed aan een sfeervolle aankleding van de tafel. Van belang hierbij zijn mooi serviesgoed, tafelkaarsen, servetten en natuurlijk ook een mooi tafellaken als basis. Behalve het sfeervolle effect zorgt een tafel-laken natuurlijk ook voor bescherming van de tafel en is het in die zin ook een goede tafelbeschermer.. De tafelkleden zijn gemaakt van stevig polyester of katoen en zijn eenvoudig schoon te houden. De lakens zijn kleurecht, goed afgewerkt, vormvast en strijkvrij. U hebt keuze uit 16 mooie kleuren en 4 verschillende maten.
• In het rechthoekige formaat zijn de volgende maten verkrijgbaar 140 x 200 (polyester), 140 x 240 (katoen) en 250 x 150 cm (polyester)
• De ronde tafelkleden zijn 180 cm in diameter.

Sfeervol tafelen begint met een mooi tafellaken

We gaan graag en regelmatig uit eten, waarbij de tafels vaak gedekt zijn met een mooi tafellaken. Maar wat we misschien nog wel vaker doen, is thuis uitgebreid eten met vrienden of familie. Dankzij de grote aandacht voor koken en bakken is de passie voor koken en lekker eten in ons aangewakkerd. Dit laten we graag zien en vooral proeven aan mensen die ons dierbaar zijn. Natuurlijk is het eten belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de aankleding van de tafel. Servies, bestek en glaswerk zijn tot in de puntjes verzorgd. En natuurlijk staan er voor de gezelligheid stijlvolle dinerkaarsen op tafel met een sfeervol brandende vlam die een warme gloed geven aan de tafelsetting. Maar echt af is een mooi gedekte tafel natuurlijk pas met een mooi tafellaken. Een tafellaken geeft een gedekte tafel die extra uitstraling en dit draagt bij aan de gezellige sfeer die bij tafelen hoort. Een tafellaken wordt ook wel tafelkleed genoemd. Een tafelkleed "kleedt de tafel" immers en beschermt de tafel ook nog eens tegen vlekken en beschadigingen. Een rond tafelkleed kom je veel in de horeca tegen, maar een tafelkleed rond is ook voor thuis vaak een prima keus. Een rond tafelkleed is erg mooi in combinatie met tafellopers. Tafellopers zijn als het ware aanvulling op het tafellaken.

Tafelkleed kopen

Als u zoveel zorg aan het eten besteedt, besteedt dan ook even tijd en aandacht aan het verschijnsel "tafelkleed kopen". Zo heb je bijvoorbeeld een ruime keus in kleuren. Maar soms is eenvoud juist de kracht van een mooi opgemaakte tafel. Met een wit tafellaken of een zwart tafelkleed zit u altijd goed . Een wit tafellaken of zwart tafelkleed past namelijk altijd en is vaak heel stijlvol en wat formeler. Tafellopers met een motief zijn hierop een stijlvolle aanvulling. Kiest u liever voor een wat informelere stijl? Dan raden wij u aan om een gekleurd tafellaken te kopen.