Tafelkleden rond 180

Omdat er natuurlijk ook ronde tafels bestaan, hebben we een aantal mooie ronde tafelkleden in het assortiment. De ronde tafelkleden zijn 180 cm in diameter en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies een kleur die bij jouw setting, de feestdag en het seizoen past. Elke tafelkleed rond is gemaakt van hoge kwaliteit polyester, zodat het makkelijk schoon te maken is. De ronde tafelkleden zijn netjes afgewerkt en gemaakt van een dikke stof die in de machine te wassen is. Kies nu je favoriete kleur uit deze prachtige ronde tafelkleden.

10 producten

10 producten

Tafelkleed Rond 180 cm

Bent u op zoek naar een tafelkleed rond voor een ronde tafel? Deze tafelkleden van Today zijn van hoge kwaliteit en hebben een diameter van 180 cm. De ronde lakens voor op tafel zijn verkrijgbaar in meer dan 12 effen kleuren. De kleuren variëren van warm voor de winter- en feestdagen tot frisse kleuren voor het voorjaar en de zomer. Zo kunt u een rood tafelkleed rond kopen voor de feestdagen en een stijlvol wit tafelkleed rond gebruiken voor de fijne voorjaarsdagen. Het gebruikte materiaal is hoogwaardig polyester, waardoor de kleden goed zijn schoon te maken en te wassen. Dit stevige materiaal zorgt ook het behoud van kleur en vorm na vele wasbeurten van het tafelkleed rond.

Today Ronde Tafelkleden

De tafelkleden zijn gemaakt door het kwaliteitsmerk Today. Naast een groot assortiment tafelkleden rond en tafellopers kunt u ook kiezen voor ander woontextiel met dezelfde kleuren, waaronder theedoeken, gordijnen, handdoeken, keukenschorten, pannenlappen, ovenwanten en gastendoekjes. Dit stelt u in de gelegenheid om de woondecoratie, het badtextiel, tafelkleden rond en keukenaccessoires op elkaar af te stemmen. Alle items zijn van hoge kwaliteit en gemaakt onder de voorwaarden van het Textiles en Confidence Keurmerk, waarbij met zorg voor milieu en goede werkomstandigheden wordt geproduceerd. Geniet van een sfeervolle tafel en maak deze op met een mooi gekleurd rond tafelkleed.