Tafelkleden

Tafelkleden zijn ideaal om de eetafel te beschermen tegen viezigheid en beschadiging. Op zoek naar een mooi en stevig gekleurd tafelkleed? De Today tafelkleden zijn van hoge kwaliteit en hebben moderne kleuren. Je hebt keuze uit verschillende maten en polyester of katoen. Met een tafelkleed bescherm je de tafel niet alleen, je geeft de hele sfeer op tafel een extra toevoeging. BIjvoorbeeld een wit tafelkleed bij een luxe diner, een rood tafelkleed tijdens de kerstdagen als kerst-tafelkleed en een geel tafelkleed als het pasen is. De tafelkleden van Today zijn duurzaam en prima in de machine te wassen. Koop nu tegen lage prijzen jouw favoriete kleur tafelkleed.

33 producten

33 producten

Een tafelkleed kopen voor extra sfeer op de eettafel

Om het extra gezellig te maken op de eettafel kun je denk en aan leuke sfeerartikelen, zoals kaarsen, theelichten, decoratief servies, bloemen en natuurlijk ook een mooi tafelkleed. Het neerleggen van een tafelkleed op de eettafel geeft direct een bepaalde sfeer, afhankelijk van de kleur van het laken. Voor verschillende afmetingen van tafels zijn er verschillende tafelkleden beschikbaar.

Kerst Tafelkleed

Een kerst tafelkleed is een echte sfeermaker voor een mooi gedekte tafel tijdens de kerstdagen. Kies voor een mooie effen rode kleur als basis of een mooi donkergroen tafelkleed tijdens de kerst om de kerstsfeer te benadrukken. Je kunt hier een kerst tafelkleed rond en kerst tafelkleed stof kopen van hoge kwaliteit en met snelle levering.

Ronde, vierkante, witte en zwarte tafelkleden van Today

Het assortiment van Today biedt een grote keuze aan tafelkleden. De gebruikte kleuren variëren van chique, strak en elegant tot vrolijk, opvallend en zomers. De tafellakens en tafellopers kenmerken zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid en mooie uiteenlopende kleuren. Bovendien zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar en zijn de kleden kleurvast, strijkvrij en vormvast.

Rond tafelkleed
Voor een ronde tafel is het niet handig om een rechthoekig tafelkleed te gebruiken. Door het juist op maat te vouwen, kom je een heel eind, maar het staat natuurlijk mooier om daar een rond tafelkleed voor te nemen. Een rond tafelkleed heeft een betere pasvorm en daarmee heb je geen last van uitstekende hoeken. Het ronde tafelkleed van Today is gemaakt van stevig polyester en heeft een afmeting van 180 cm in diameter. Het kleed kan gewoon in de wasmachine op 30 graden, maar mag niet in de droogtrommel.

Rechthoekig tafelkleed
De meeste eettafels zijn rechthoekig. De rechthoekige tafelkleden van Today zijn daar ideaal voor. Deze vorm is beschikbaar in 3 maten:
• Rechthoekige tafelkleden 140 x 200, 140 cm breed en 200 cm lang, gemaakt van polyester
• Rechthoekige tafelkleden 140 x 240, 140 cm breed en 240 cm lang, gemaakt van 100% katoen
• Rechthoekige tafelkleden 150 x 250, 150 cm breed en 250 cm lang, gemaakt van polyester
Door het gebruik van sterke materialen zijn de tafelkleden prima te wassen in de machine op 30 graden (niet in de droger) en zijn ze kleurvast, strijkvrij, vormvast. De stof is soepel en voelt fijn aan. Neem voor het bestellen even de maat op van de tafel. Het kleed dient een overhang te hebben aan de verschillende kanten van minimaal een paar tot maximaal 30 cm. Eventueel kan de kleedstof door u zelf worden ingenomen tot de juiste maat, of u kunt de lange kant naar binnen vouwen.

Wit tafelkleed
Het meest gezochte tafellaken is een wit tafelkleed. De kleur wit is goed te gebruiken voor bruiloften, netjes aangeklede tafels, evenementen, een wit interieur en bedrijfsfeesten. Ook voor op de eettafel thuis is een wit tafellaken altijd goed. De kleur wit is prettig te combineren met allerhande soorten servies en tafeldecoratie artikelen. Alles wat op tafel staat komt mooi uit met een wit tafelkleed. De witte tafelkleden van Today zijn zowel in het rond als vierkant verkrijgbaar en ook zijn er witte tafellopers te verkrijgen.

Zwart tafelkleed
Voor de meer moderne inrichting is zwart een veelgebruikte kleur. Zwart geeft een elegante uitstraling en is stijlvol om te gebruiken. Ook voor op de dinertafel is het mooi om een zwart tafelkleed neer te leggen. De zwarte kleur maakt je etentje direct een chique diner. Ook de zwarte tafelkleden zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante maten.

Tafelkleden kopen

Het kopen van een tafelkleed is eenvoudig online. Let even goed op de maat van je tafel en kies daar een geschikt laken bij. Je kunt het kleed eventueel combineren met tafellopers. Doordat we de prijzen laag kunnen houden is het leuk om met de seizoenen mee, of voor een bepaalde setting, een andere kleur tafelkleed op tafel te leggen. Online een tafelkleed kopen is met een paar drukken op de knop gebeurd. Geniet daarbij van de persoonlijke service, lage prijzen en snelle levering van VanKaarstotServet.