Tafelkaarsen

Bij een gezellig etentje of diner horen een paar mooie tafelkaarsen op tafel. Deze brengen sfeer en romantiek in het gezelschap. De vlam geeft een warme gloed aan de omgeving en mooie dansende schaduwen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafelkaarsen van Bolsius & Gouda

Elk huishouden heeft ze: kaarsen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en geuren. De soorten bestaan uit onder meer theelichten, bolkaarsen, rustiekkaarsen, drijfkaarsen, geurkaarsen en tafelkaarsen. De kaarsen voor op tafel zijn onder te verdelen in verschillende soorten; diner,- kroon-, en rustieke en gotische kaarsen. Deze hebben ieder een eigen uniek vorm en uitstraling. Zo is er een ruime keuze tafelkaarsen en kunt u voor elke gelegenheid een passende tafelkaars vinden. Een kaars op tafel verhoogt de sfeer en geeft een mooie warme gloed aan tafel. De collecties van Bolsius & Gouda zijn van hoge kwaliteit en de kaarsen branden mooi op met een lange brandtijd.

Tafelkaarsen kopen online

Sier de tafel met sfeervolle dinerkaarsen, gotische kaarsen, kroonkaarsen of rustieke tafelkaarsen. Op elke dinertafel horen een paar stijlvolle tafelkaarsen te staan voor de sfeer en de sfeervolle aankleding. U kunt de hele collectie kaarsen voor op tafel met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet. Voor het totale overzicht Bolsius en Gouda kaarsen gaat u naar het overzicht kaarsen.