Stoelkussentjes

10 producten

10 producten

Stoelkussentjes om comfortabel te zitten

De stoelkussens zijn stevig, zacht en van hoge kwaliteit. Er zijn twee varianten verkrijgbaar; het bistro kussentje en het gewone stoelkussen. Het zitkussentje voor de bistrostoelen is dunner van formaat, gemaakt van polyester en wordt per 4 stuks verkocht (de zichtbare prijs is dus ook voor 4 stuks).
• De maat is 38 x 38 cm.
Het gewone zitkussen is dikker, gemaakt van katoen en wordt per stuk verkocht.
• De maat hiervan is 40 x 40 cm.

Stoelkussentjes, voor het juiste zitcomfort


Stoelkussentjes zijn een absolute must als je echt lekker en comfortabel wil zitten. Stoelkussens zijn echter niet alleen praktisch, maar juist zijn stoelkussens ook een mooie aanvulling op uw interieur. Met interieur bedoelen we in dit geval zowel binnenshuis als buitenshuis. Kussens voor stoelen zijn immers buiten net zo belangrijk als kussens voor stoelen binnen. We brengen immers steeds meer tijd door in onze tuin of op ons terras en dus wil je ook hier comfortabel kunnen zitten.

Stoelkussens voor binnen


Bij stoelkussens voor binnen is het logisch om direct te denken een kussens voor eetkamerstoelen. Eetkamerstoel kussens geven een eethoek net even dat kleine beetje extra qua uitstraling. Een mooi kussen eetkamerstoel vinden is soms een zoektocht. Stoelkussens voor eetkamerstoelen heb je namelijk in veel verschillende varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld eetkamerstoel kussens met strik die heel stijlvol zijn en hierdoor iets klassiekers zijn. U kunt echter ook kiezen voor eetkamerstoel kussens in één specifieke kleur, wat direct een heel andere uitstraling geeft. Stoelkussentjes zijn voordelig in aanschaf. Wij raden dan ook aan om een tweede set kussens voor eetkamerstoelen in huis te hebben in een andere kleur. Zo kunt u hiermee afwisselen en de stoelkussens voor eetkamerstoelen aanpassen aan het seizoen. Het stoelkussen 40x40 is één van de meest verkochte stoelkussentjes. Dit komt omdat het stoelkussen 40x40 op vrijwel elke standaard eetkamerstoel past.

Stoelkussentjes voor buiten


Kussens voor tuinstoelen zijn er ook te kust en te keur. Ook het vinden van het juiste zitkussen tuinstoel is vaak een zoektocht. Kussens tuinstoelen zijn er immers ook in vele modellen en varianten. Stoelkussens met strik zijn geliefd bij mensen die graag buiten eten, want ook buiten eten we graag in stijl en hierin passen de stoelkussens met strik natuurlijk uitstekend. We kunnen gerust concluderen dat alles wat voor stoelkussentjes voor binnen geldt, tegenwoordig ook voor stoelkussens voor buiten geldt. Of het nu om een kussen stoel of om kussens voor tuinstoelen gaat…..hier vind u altijd de kussens die bij u passen.