Lunch Servetten

Dek de tafel in sfeer met een leuke servet naast het bord. Kies een leuk design dat past bij de gelegenheid, kleursetting of feestdag. Behalve dat het mooi staat op tafel is het natuurlijk ook fijn om als eter zonodig je mond even af te kunnen vegen. Deze servetten hebben uitgevouwen de afmeting 33x33 cm en zijn per 20 stuks gevouwen verpakt met de afmeting 16,5x16,5cm. PAW staat voor goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

3 producten

3 producten

Lunch servetten

Het is sfeervol en netjes voor de eters om de tafel te dekken met een servet bij elk bord. Bij het eten kan het servet dan op schoot worden gelegd of naast het bord blijven liggen tot deze nodig is. Tegenwoordig hoef je niet altijd meer een saaie witte servet neer te leggen. Ze komen met vele leuke designs voor elke gelegenheid en feestdag. De meest gebruikte servetten zijn de lunchservetten. Door de afmeting zijn deze ideaal voor dagelijks gebruik. Voor elke gelegenheid en feestdag is een mooie servet te kiezen. Maakt u het ook gezellig op tafel met passende servetten naast de borden? Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een ruim assortiment design monddoekjes van het merk PAW. De lunchservetten hebben de standaardmaat: uitgevouwen 33 X 33 cm en verpakt in een pakje zijn ze 16,5 x 16,5 cm.
Een pakje bevat 20 servetten.
De lunchservetten zijn van drielaags kwaliteitspapier en verkrijgbaar in verschillende thema's. Binnen elke thema heeft u keuze uit meerdere designs.