Servetten

Met een paar design servetten van PAW geef je in een handomdraai een leuke uitstraling aan de eettafel. Je kunt kiezen uit één-kleur servetten, servetten met een print of servetten met een afbeelding in een bepaald thema. Zo vind je altijd een servet die past bij de gelegenheid. Lunchservetten zijn de standaard servetten met een afmeting van 33 x 33 cm. Je vindt hier exemplaren met mooie prints voor alle feestdagen en gelegenheden.
Het assortiment servetjes bestaat uit:
Lunchservetten Cocktailservetten Dinnerservetten

6 producten

6 producten

Servetten Kopen Online

Een pakje servetten bevat 20 stuks.
De servetten van PAW zijn vervaardigd van een perfecte 3-laags papierkwaliteit en verkrijgbaar in een ruim assortiment met verschillende afmetingen, thema's en designs.
De lunchservetten zijn uitgevouwen 33 x 33 cm. De cocktailservetten zijn uitgevouwen 24 x 24 cm, de dinner servetten 40 x 40 cm, de snackservetten 33 x 33 cm en de ronde servetten hebben uitgevouwen een diameter van 32 cm.
Bovendien verkopen we ook mooi Amnesty servetten. Bij de aanschaf van Amnesty servetten ondersteunt u dit goede doel en het goede werk dat zij doen voor de rechten van de mens. Maak het gezellig op tafel met mooie servetten. De PAW designs zijn er voor elke feestdag en passend bij elk thema. Bovendien koopt u ze hier voor de laagste prijs!

Wilt u servetten laten bedrukken? Klik voor meer informatie op Servetten Bedrukken.

Voor extra sfeer aan tafel heeft u in de shop ook keuze uit sfeervolle, mooie en goedkope kaarsen van Bolsius & Gouda, waaronder de tafelkaarsen, dinerkaarsen, stompkaarsen en rustiekkaarsen.
VanKaarstotServet levert aan particulieren én bedrijven in Nederland en België. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.

Servetten, nuttige en kleurige aanvulling van een heerlijk maal

Zelfs als we onze uiterste best doen knoeivrij door een maaltijd heen te komen, het servet is een bijna onmisbaar hulpmiddel aan tafel. Servetten vallen zeker onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en door handig gebruik kunnen voedselresten opgevangen en vlekken vermeden worden. Wist je trouwens dat er achter het gebruik van, vooral stoffen, servetten allerlei regels zitten voor correct gebruik? Overigens zijn die regels en gewoontes door het gebruik van de moderne papieren servet behoorlijk verwaterd.

Onderscheid in servetten

Het belangrijkste onderscheid in papieren servetten wordt gemaakt op basis van grootte en die is op hun beurt weer afhankelijk van het gebruiksdoel.
• Lunchservetten: 33x33 cm
• Cocktailservetten: 24x24 cm
• Dinerservetten: 40x40 cm
• Snackservetten: 33x33 cm
Naast deze vierkante servetten heeft het assortiment van vankaarstotservet.nl ook ronde servetten met een diameter van 32 cm. Al deze maten gelden uiteraard voor de uitgevouwen versie.

Kleuren en motieven

Voor alledaags gebruik onder normale omstandigheden zullen de witte versies meer dan genoeg zijn om de functie uit te voeren waarvoor ze bedoeld zijn. Al te vaak echter kan een kleurig servet, egaal of met een of ander motief, een aangename visuele aanvulling vormen van een toch al prachtige maaltijd. Zowel het werken met kleuren als met motieven heeft als gevolg, dat er een enorme variatie mogelijk is. Op deze manier wordt het ook mogelijk de servetten specifiek aan te passen aan de gelegenheid van het diner, of zelfs het gerecht zelf. Wat dacht je van een met wijnranken afgedrukt servet bij het serveren van wijn; of olijftakken bij een op Spanje of Italië afgestemd gerecht?

Servetten laten bedrukken

Het uitgebreide assortiment bij vankaarstotservet.nl bevat niet alleen allerlei thema’s, maar ook speciale servetten voor een kinderfeestje, Pasen of Kerstmis. Mocht je echter binnen deze al ruime keuze niet precies kunnen vinden wat je wilt hebben, bestaat er ook de mogelijkheid servetten met een eigen ontwerp te laten bedrukken.

Servetten zijn niet alleen handig, ze kunnen ook iets toevoegen aan de gelegenheid waarvoor ze gebruikt worden door de keuze van een passende kleur,motief of een eigen gekozen opdruk.