Placemats & Onderzetters

Gusta onderzetters zijn ideaal om de tafel te beschermen tegen hete kopjes. Ook hebben sommige bekers en kopjes een scherpe rand aan de onderkant. Met een onderzetter bescherm je de tafel tegen beschadigingen. Hetzelfde geldt voor Gusta placemats. Daarbij wordt een placemat vaak ook gebruik om etensresten op te vangen en op die manier de tafel eenvoudig schoon te houden. Zowel de Gusta onderzetters als Gusta placemats zijn mooi van design en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Je kunt Gusta onderzetters kopen en deze combineren met leuke Gusta placemats en mooi bijpassende Gusta Servies.

9 producten

9 producten

PAW Placemats & Onderzetters kopen

Als je de tafel opmaakt voor een gezellig diner, dan is het leuk om dat met leuke en stijlvolle placemets te doen met een passend design. De mooie design placemats en onderzetters van PAW zijn van hoge kwaliteit en voor een lage prijs te kopen. Als het er om gaat dat u de tafel wil beschermen tegen beschadiging en vuil , dan kunnen tafellopers ook een uitkomst zijn. Naast de beschermende functie zien deze er ook zeer fraai uit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden (maar niet in de droger gedroogd). Het soepele materiaal maakt deze tafelbeschermende kleedjes vormvast, kleurecht en strijkvrij.

Gusta onderzetters

Met een Gusta onderzetter kies je voor design en tegelijk kwaliteit. Naast de Paw onderzetters wordt hier een leuke collectie Gusta onderzetters aangeboden. De onderzetters van Gusta zijn van hoge kwaliteit en zijn mooi vorm gegeven. Ideaal om je tafel te beschermen tegen hete en dampende kopjes. Je kunt Gusta onderzetters kopen van metaal, aardewerk, stof of glas. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Gusta Placemats

De Gusta Placemats zijn van hoge kwaliteit en zeer handig in het dagelijkse gebruik. Placemats zijn groter dan onderzetters, omdat je hier zowel je bord, bestek als een beker op hebt liggen of staan. Met een placemat van Gusta dek je de tafel op een stijlvolle manier. Eet smakelijk!