Keukenschorten

Keukenschorten zijn populaire attributen in de keuken. Eigenlijk kom je in elk huishouden wel één of meerdere keukenschorten tegen. En dat is niet raar natuurlijk, want met zo'n werkschort blijven je normale kleren schoon en kun je stiekem wat extra spetteren in de keuken. Ook bij het barbecuen wordt graag gebruik gemaakt van een keukenschort, want daar komen naast vet ook vonken uit gespetterd. Het is daarbij leuk dat keukenschorten te koop zijn in verschillende kleuren, van uiteenlopende materialen en zelfs met mooie prints. Van Gusta hebben we een aantal prachtige keukenschorten in het assortiment. Je kunt hier eenvoudig een keukenschort kopen.

6 producten

6 producten

Keukenschorten, praktisch en mooi gekleurd

Een keukenschort kopen voor jezelf of als cadeau doe je natuurlijk bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online. Een goede voorbereiding van een heerlijk maal heeft ten eerste goede keukenaccessoires en apparatuur nodig, waaronder bijv. pannen, oven, mixer, schalen en messen. Ook een goed keukenschort mag daarbij niet ontbreken. Met een werkschort in de keuken houd je de gewone kleren schoon en hoef je niet te balen van die vetspetters op je shirt. En bij een bbq kunnen vonken je kleding niet beschadigen. Een keukenschort kopen voor bij het keukenwerk is daarbij vaak handig in gebruik, omdat je snel even wat keukengerei in de zakken kunt steken.

Today en Gusta Keukenschorten

De gekleurde Today keukenschorten zijn gemaakt van 100% katoen en zijn van een zeer goede, stevige kwaliteit met mooie afwerking. U kunt het katoenen keukenschort gewoon in de wasmachine wassen op 30 graden, maar niet in de droger doen! Het assortiment werksloven is van het kwaliteitsmerk Today en is verkrijgbaar in 16 stjilvolle kleuren. In dezelfde kleur zijn ook tafellakens, tafellopers, pannenlappen en stoelkussentjes te bestellen. Door deze artikelen te combineren kunt u de keuken een mooie facelift geven.
HELAAS zijn de Today keukenschorten uit het assortiment. Binnenkort hopen we een nieuwe leverancier van gekleurde werkschorten toe te kunnen voegen.
De Gusta keukenschorten hebben een robuuster en stoerder karakter met soms skalederen afwerking en catchy teksten erop, veelal in de kleur zwart met witte opdrukken. Van Gusta is ook een stevig canvas keukenschort verkrijgbaar in een mooie verpakking. Mooi in combinatie met de keuken-schorten zijn de theedoeken van hetzelfde merk. De theedoeken zijn ook van katoen gemaakt en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. U kunt eenvoudig een leuke set bestellen en deze samen met een schort kopen.