Gusta Serviessets

Een serviesset is fijn om te kopen, omdat je direct een goede basis uitzet hebt voor je serviesgoed. De Gusta Serviessets kun je daarbij uitbreiden met de bijpassende borden, mokken, bekers en kommen. Teven kun je er mooie Gusta glazen bij bestellen. Het serviesgoed van Gusta is van hoge kwaliteit en mooi van design. Bovendien is het voordelig om een Gusta servies te kopen, vanwege de grotere aantallen. Dus als je nu op zoek bent naar een uitgebreide chique serviesset of een klein serviesset voor de starter, je begint met een mooi Gusta Serviesset.

19 producten

19 producten

Gusta serviessets, klassieke kleurcombinatie in elegante vormgeving

Het zeer herkenbare aan Gusta producten is dat ze vasthouden aan een zeker concept en daar niet of nauwelijks van afwijken. We vinden dit ook terug in de Gusta serviessets. Geen extravagante kleurschakeringen, modellen of materialen, maar gewoon degelijk aardewerk, de subtiele werking van enkele kleuren en een functionele vormgeving.

Voor een jonge volwassene en nog meer een student geldt dat servies goedkoop en functioneel moet zijn en dat kan nog al eens schreeuwende combinaties opleveren. Naarmate men ouder wordt, meer verantwoordelijkheden krijgt en een leven gaat opbouwen, worden alle benodigdheden steeds meer aangepast aan de persoonlijke smaak. Dit geldt ook voor het serviessets. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, is het ook niet verrassend te zien dat er misschien wel net zo veel verschillende soorten serviessets zijn als er mensen zijn, die zoiets willen aanschaffen. Dat uit zich vooral in vorm en kleur. Gusta heeft met zijn serviessets daar goed over nagedacht en een meer universele aanpak bedacht.

Van alle kleuren is blauw misschien wel de meest neutrale, en toch een van de meest aansprekende. Deze kleur vinden we dan ook prominent, in combinatie met wit, terug in de Gusta serviessets. Egaal doet het ons denken aan een blauwe zomerlucht of het helderblauwe water bij een vakantiestrand, beiden aangename associaties. Het gebruik van motieven stimuleert onze verbeelding nog meer en Gusta speelt daar handig op in. Dat levert een, op zich, relatief eenvoudige combinatie op van vorm en kleur, maar wel aantrekkelijk en vooral universeel. Het spreekt gewoon heel veel mensen aan. Gusta serviessets zijn door deze aanpak en uitstraling in vrijwel elk huishouden een verrijking, en toch praktisch genoeg te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn.

Simpel! Elegant! Stijlvol! Universeel! Hierin ligt de kracht van Gusta serviessets, die niet alleen je eigen smaak vertegenwoordigen, maar ook moeiteloos door anderen mooi gevonden wordt.