Gusta Schalen

De Gusta schalen blinken uit in originele vormgeving, mooie kleuren en hoge kwaliteit. Gusta heeft in de bekende series, waaronder fika, out of the blue en evergreen, ook passende schalen en kleine Gusta schaaltjes toegevoegd. De Out of the Blue (OTB) schalen kenmerken zich door mooie blauwe designs, de evergreen bestaat uit groene designs. De Gusta Schalen collectie is volledig met saladeschalen, serveerschalen, decoschalen, fruitschalen, dipschalen, snackschaaltjes en tapasschaaltjes. Serveer elk gerecht, hapje en snackje op een stijlvolle manier met een passende Gusta schaal en leuk Gusta schaaltje.

Pagina

Toon 1-60 van 88 producten

Pagina

Toon 1-60 van 88 producten

De schaaltjes en schalen van Gusta

Het aantal Gusta schalen en Gusta Schaaltjes is enorm. Je hebt keuze uit vele maten, kleuren en materialen. Op zoek naar een Gusta schaal van bamboe of juist van keramiek? Je bent hier aan het juiste adres. Een mooi Gusta schaaltje is ideaal voor het serveren van lekkere hapjes en snackjes. Speciaal hiervoor zijn de Gusta Tapas schalen, de Gusta dipschalen en Gusta snackschalen. Ook de Gusta serveerschaal is hier natuurlijk voor te gebruiken. Geniet nu nog meer van lekker hapjes en snackjes door deze op bijzondere wijze te presenteren in een mooie Gusta schaal.

Gusta schalen passen gewoon overal bij

Een schaal is een ondiepe kom, maar meestal groter dan een bord. Gusta schalen hebben allerlei vormen en maten, zijn voor allerlei huishoudelijke taken te gebruiken en qua vormgeving en kleur- en motiefwerking uniek. Dat laatste maakt Gusta schalen niet alleen herkenbaar, maar geschikt voor vrijwel elke keuken en tafelsetting.

Gusta Out of the Blue servies

Heel populair is het assortiment van Gusta Out of the blue, afgekort tot Gusta OTB. Deze schalen en schaaltjes worden gekenmerkt door mooie blauwe designs van blaadjes, streepjes, sterren en bloemen. De schaaltjes uit de OTB serie zijn leuk om te combineren met het overige Out of the blue servies, waaronder borden en bekers.

Waarvoor dient een schaal eigenlijk?

Wikipedia meldt ons dat een schaal gebruikt wordt om voedsel op te dienen, en als je het assortiment aan Gusta schalen en schaaltjes op vankaarstotservet.nl beschouwt, dan klopt dat aardig. Er is daarbij wel een onderscheid te maken tussen schalen, die voedsel aandragen, dat vervolgens op de individuele borden van de eters kan worden geschept en schaaltjes, die voedingsmiddelen bevatten, die gebruikt worden om het aanwezige eten in smaak te versterken. Zie je wel dat je het best ingewikkeld kunt maken iets uit te leggen?

Soorten schalen

Een simpel voorbeeld maakt het duidelijker: een mooie Gusta pizzaschaal bevat een pizza, waarvan de afgesneden punten vanaf gehaald worden. Een Gusta sausschaal bevat een natuurlijk overheerlijke, zelfgemaakte saus om je stukjes stokbrood in te dopen, die je van een speciaal daarvoor bedoelde, langwerpige Gusta broodschaal of baguetteschaal hebt gehaald. Vooral onder de Gusta bbq Grillin & Chillin accessoires vinden we een aantal schalen, specifiek bedoeld voor een aangename barbecue ervaring, herkenbaar aan het aparte logo met de stierenkop.

Voor de dinertafel

Gusta schalen en schaaltjes voor de eettafel zijn met hetzelfde kleur- en motievenpatroon bewerkt als de Gusta serviessets, zodat er in zijn totaliteit een aangenaam passend ensemble ontstaat bij het nuttigen van een heerlijk diner. Naast de neutrale witte schalen, is de kleur blauw, egaal of in patronen, aanwezig in de ronde, vierkante, ondiepe of wat diepere schalen. Je kunt het een en ander natuurlijk perfect laten aansluiten bij alles wat er op tafel staat, maar ook licht en zeker niet storend contrastief bezig zijn door lichte verschillen in de motieven te gebruiken.

Gusta schalen kun je overal voor gebruiken, zijn moeiteloos in te passen in vrijwel elke tafelsetting en bieden een extra visuele stimulans aan een toch al perfecte maaltijd.