Gusta Kommen en Soepkommen

De collectie Gusta Kommen biedt een ruime collectie met stijlvolle kommen. Het assortiment bestaat uit onder meer soepkommen, saladekommen, kommen met oor, kommen 500 ml, noedelkommen en rijstkommen. De kommen zijn in stijl met de verschillende Gusta series, waaronder Out of the Blue, Fika en Evergreen. Gusta kommen, soepkommen en schaaltjes zijn daarom mooi om te combineren met het overige Gusta servies. Een kom wordt gebruikt voor het serveren van gerechten, maar ook steeds vaker als diep bord om de avondmaaltijd uit te nuttigen of als soepkom. Geniet van een lekker maaltijd met één of meerder van onze Gusta kommen.

22 producten

22 producten

Gusta kommen, rustig genieten

Soep uit een bord is uit, soep uit een kom is in. Trouwens, kommen en schaaltjes zijn sowieso enorm populair en het assortiment Gusta kommen speelt daar met stijl op in. Als je je afvraagt wat precies het verschil is tussen een kom en een schaal, dan sluiten we ons daar bij aan, maar het schijnt dat een schaal wat ondieper is dan een kom. Dat zal dus ook wel zo zijn met Gusta kommen en Gusta schalen.

Gewoon handig

De kom valt onder tafelservies en je kunt er allerlei voedingsproducten in serveren. We hebben soep al genoemd, maar hoeveel mensen, denk je, grijpen er niet naar een kommetje voor hun dagelijkse ontbijt in de vorm van pap, muesli of andere ontbijtgranen? Een bord is dan net te veel moeite omdat het van de eter vraagt aan tafel te gaan zitten, terwijl de gevulde Gusta kom gemakkelijk in de hand meegenomen kan worden. Dit biedt de mogelijkheid om de vroege hap te combineren met andere bezigheden om zich presentabel te maken voor de komende dag.

De Gusta soepkom

Voor een gewoon huishouden is een gangendiner al teveel van het goede, dus een soepje vooraf is een zeldzaamheid geworden. Daar tegenover staat wel dat men soep tegenwoordig accepteert als een mogelijke volledige maaltijd. Een goede gevulde soep kan gemakkelijk net zo veel voedingsmiddelen bezitten als andere standaard maaltijden en met Gusta soepkommen hoef je niet eens de tafel meer te dekken. Je kunt een Gusta soepkom met oor bestellen of een Gusta soepkom met oor 500 ml, bij alle kommen voor de soep geniet je van het mooie design en hoge kwaliteit. Natuurlijk kun je ze in de vaatwasser wassen. Soepkommen hebben standaard een oor. De inhoud is in principe heet en je wilt je vingers er niet aan branden. Gusta kommen zijn voorzien van een leuke opdruk op een witte op zwarte basis, niet te kleurrijk dus en dat hoeft ook niet.

Slechts een paar kleuren

De ondiepe Gusta kommen, ook wel Gusta schaaltjes genoemd, worden weergegeven in slechts enkele kleuren met wit en blauw als basis. Hierdoor ontstaat een wat eigenzinnig assortiment, maar wel heel herkenbaar en bijzonder mooi.

We zien steeds neer, dat kommen borden vervangen om aan te sluiten bij de huidige maatschappij, waar altijd haast geboden lijkt te zijn. Gusta kommen bieden juist door hun sobere kleuren dan weer een rustpuntje.