Gusta Glazen

Sommige dranken drinken lekkerder uit een glas. Een koude cola, limonade of andere frisdrank smaakt gewoon beter uit een glas. De Gusta glazen zijn daarom ook ideaal voor een lekker frisje, eventueel aangevuld met een paar ijsklontjes. De glazen worden goed verpakt, zodat de kans op breuk minimaal is. Naast de standaard glazen bestaat het assortiment uit wijnglazen, theeglazen, bierglazen, cocktailglazen, longdrink glazen en waterglazen. Kies nu uw favoriete Gusta glazen.

20 producten

20 producten

Gusta glazen

Het assortiment glazen bestaat uit verschillende glazen om een passende glas bij elk drankje te kunnen gebruiken, uiteenlopend van theeglazen, wijnglazen en waterglazen tot bierglazen en champagneglazen. Geniet extra van uw drankje met een mooi Gusta glas.

Gusta wijnglazen

Voor het drinken van een lekker wijntje heeft Gusta een aantal mooie wijnglazen in het assortiment. Met een Gusta wijnglas smaakt een goede wijn nog beter. De glazen zijn van goede kwaliteit kristal en kunnen in de vaatwasser gewassen worden. We adviseren het wijnglas na de wasbeurt zo nodig even op te poetsen, zodat een blinkend effect ontstaat. Het pootje van een wijnglas zorgt er voor dat je het glas fijn kan heffen en er makkelijk uit kan drinken. Tevens kun je het glas rustig rond draaien aan het pootje om de wijn optimaal op dronk te krijgen. Over het algemeen kan gezegd worden dat rode wijn glazen iets groter zijn dan witte wijn glazen, om de wijn de ruimte te geven om te ademen en de aroma's los te laten. Witte wijn wordt liever uit iets kleinere wijnglazen gedronken, opdat de aroma's vast worden gehouden en de wijn koel blijft.

Gusta theeglazen

Veel mensen vinden thee lekkerder smaken als het wordt gedronken uit een theeglas. Een belangrijke reden is dat bij transparant glas goed zichtbaar is hoe ver de thee is getrokken. Je kunt dat goed timen met glas en het theezakje op het juiste moment uit het water halen. Bovendien hebben theeglazen meestal een smallere rand dan theebekers, dat kan het drinken prettiger maken voor sommigen. Gusta heeft een mooie collectie met theeglazen van goede kwaliteit, waaronder ook de dubbelwandige glazen. Die zijn fijn omdat je je vingers niet verbrandt. Ook deze glazen kunnen prima in de vaatwasser gewassen worden.

Gusta waterglazen

Ook voor de waterliefhebber is het drinken van een glas water niet een routineklusje. Als je water met extra aandacht drinkt geniet je er meer van. En hoe kan dat beter dan met een goed in de hand liggend waterglas van fijn kristglas van Crystalite uit de Gusta glazen collectie. Met de smalle rand van het glas drinkt het water lekker weg en met een inhoud van 40cl heb je een flink glas heerlijk water vast. Water drinken is gezond, lekker, verfrissend en zeer dorstlessend.