Gusta Borden

Gusta borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met mooie designs. Bij een mooi opgemaakte tafel horen stijlvolle borden van hoge kwaliteit. De serie Gusta borden bestaat daarbij ook uit speciale borden voor speciale gelegenheden en gerechten, zoals pizzaborden, risottoborden en pastaborden. Daarbij zijn de borden verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarondr de Gusta borden zwart en Gusta borden blauw. Serveer het eten in stijl met een mooie set Gusta borden.

38 producten

38 producten

Verschillende Gusta Borden

Het uitgebreide assortiment Gusta borden is zeer divers. Naast de standaard Gusta borden zwart, Gusta borden blauw en wit kun je in de collectie ook prachtige pastaborden, risottoborden, pizzaborden en pannenkoekenborden vinden. Binnen het barbecue assortiment heb je ook nog keuze uit steak- en hamburgerborden.

Gusta borden, voor elk wat wils

Het Gusta borden assortiment sluit uitstekend aan bij de, misschien ietwat merkwaardige, notie, dat de mens het kennelijk prettig vindt voor elk gerecht een ander bord te hebben. Deels is dat te verklaren door het feit dat soep scheppen op een plat bord problemen op kan leveren, of dat je wisselt van bord als de smaken van het ene niet vermengd mogen worden met de volgende gang van een diner. IJs met de toegevoegde smaak van pastasaus lijkt me ook niet zo’n succesnummer. Toch drijven we misschien daarin wel een beetje door, maar ach, wat geeft dat als je een afwasmachine hebt.

Wat is er zoal aan Gusta borden beschikbaar?

• Gusta borden: solide borden voor het gewone gebruik
• Het Gusta mosselbord: enigszins komvormig met 2 vakjes voor sauzen
• Het Gusta steakbord: rechthoekig en groot genoeg om een flinke biefstuk op kwijt te kunnen’.
• Gusta pastaborden: bord met diepgang, zodat de pasta met saus lekker bij elkaar blijft.
• Gusta kaasbordje: leuk driehoekig design
• Gusta barbecue- en hamburgerbord rond: fors bord, zodat je niet al te vaak naar de barbecue hoeft te lopen
• Gusta barbecuebord rechthoekig: wederom een fors bord met zijvakken voor je sauzen
• Gusta pizza- en/of pannenkoekenbord: ruim bemeten rond bord om je pannenkoek of pizzastukken gemakkelijk weg te kunnen snijden
• Gusta aspergebord: rechthoekig met licht opstaande rand om te voorkomen dat dit witte goud van je bord afrolt.
• Gusta risottobord: rond bord met licht opstaande rand.

Missen we nog iets?

Ongetwijfeld! Wat niet meteen terug te vinden is binnen het Gusta borden assortiment, is het soepbord. In deze categorie gaat men liever uit van de soepkom, vooral handiger als je je soep voor de tv op de bank wilt nuttigen. Daarnaast kun je het natuurlijk zo gek niet bedenken of je maakt er een speciaal bord voor. Voor Nederlandse gewoontes zou een Gusta frietbord een aanwinst kunnen zijn: groot natuurlijk, en met minstens twee zijvakken voor mayonaise en tomatenketchup.

Gusta bord kopen

Gusta borden heb je in alle soorten en maten en naast het smaakvolle design heeft Gusta veelal in mooie letters erop gedrukt waarvoor ze bedoeld zijn. Je kunt daarbij prachtig combineren met het overige servies van Gusta en andere tafeldecoratie items. Geniet van de aantrekkelijke prijzen, snelle levering en uitstekende persoonlijke service.