Gusta Bamboe Servies

Gusta Bamboe Servies is een prachtige toevoeging aan je serviesgoed. Naast een mooie Gusta bamboe snijplank en serveerplank kun je hier ook Gusta bamboe saladecouverts, Gusta bamboe schalen en kommen bestellen. Het bamboe is een zeer sterk materiaal en je kunt deze prachtig vormgeven en ook verven. Het Gusta bamboe servies is leuk om te combineren met het overige Gusta servies, waaronder de aardewerken borden en bekers.

22 producten

22 producten

Gusta Bamboe Servies

In deze categorie vind je alle servies-artikelen van Gusta die geheel of gedeeltelijk zijn gemaakt van bamboe. Gusta heeft met het bamboe servies een klimaatvriendelijke servieslijn in het assortiment. Bamboe groeit heel snel en is een zeer goede basis voor kommen en schalen door de sterke structuur. Het strak afgewerkte bamboe ziet er mooi uit en kan ook geverfd worden.

Bamboe assortiment

Het Gusta bamboe servies is zeer variërend en loopt uiteen van saladecouverts, saladeschalen, kommen, serveertrays, serveerplanken, serveerschalen, etagere, paddles en snijplanken. Je kunt een prachtig serviespakket samenstellen met mooie natuurlijke bamboe materialen. Het bamboe servies kan gewoon in de vaatwasser worden gewassen.