Gusta Wijnkoeler

Bij een etentje aan de dinertafel of tijdens een warme dag op het terras is het fijn om een gekoeld drankje te kunnen drinken. Je zet de fles bubbels, witte wijn, bruis of water in de wijnkoeler en geniet nog uren van een koud drankje. Naast het functionele aspect van de wijnkoeler ziet het er ook nog eens heel stijlvol uit om een flesje te serveren met een set mooie glazen en een passende wijnkoeler op tafel. Mocht je wat langer bij de koelkast vandaan zijn dan is een koeltas ook een goed idee om je eten en drinken koel te houden.

4 producten

4 producten

Gusta Wijnkoeler

Gebruik een Gusta wijnkoeler om je flesje bubbels, rosé of witte wijn koel te bewaren. Zowel op warme dagen in de tuin, het park als tijdens een diner op tafel is het handig om de fles in een wijnkoeler te zetten. Niet alleen blijft het drinken lekker koel, het staat ook nog eens luxe met zo'n stijlvolle Gusta wijnkoeler op tafel.

Soorten Gusta wijnkoelers

Gusta heeft een mooi assortiment met wijn koelers. Het gaat hierbij onder meer om de Gusta wijnkoeler marmer, Gusta wijnkoeler marmer zwart, Gusta wijnkoeler zwart en de Gusta wijnkoeler goud. Maar ook heeft Gusta mooie koeltassen in het assortiment. Handig voor een dagje uit of op vakantie. Voor elke gelegenheid en elke stijl is er dus een mooie koeler beschikbaar. Geniet ook van een lekker glas koude wijn bij het eten of de borrel en houdt de Gusta wijn koeler paraat!

Een Gusta wijn koeler kopen

Bij VanKaarstotServet wordt de prachtige Gusta keukencollectie aangeboden, onderdeel hiervan zijn de stijlvolle wijnkoelers. Je kunt een Gusta wijn koeler kopen voor een aantrekkelijke prijs. Deze wordt snel geleverd en je hebt goede retourvoorwaarden mocht de koeler niet bevallen. Bovendien kun je de winkelwagen aanvullen met veel andere handige en mooie woondecoratie artikelen voor een sfeervol diner of borrelavond. Tevens heb je keuze uit een mooie Gusta glazen collectie om te gebruiken voor de borrel.