Gusta Theedozen

De Gusta theedozen zijn mooi om thee in op te bergen en om thee mee aan te bieden. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en afmetingen. Zo zijn er Gusta theedozen met 3 tot 9 vakken. De keuze is natuurlijk afhankelijk van hoeveel thee er wordt gedronken en hoeveel verschillende theesoorten je wilt serveren. Ook zijn er Gusta Theedozen verkrijgbaar met een venster in het deksel en theedozen met teksten. Een Gusta theedoos is handig voor eigen gebruik en leuk om als cadeau te geven in combinatie met lekkere, speciale theesoorten en een set dubbelwandige glazen. Kies hier jouw favoriete Gusta Theedoos.

15 producten

15 producten

Gusta Theedozen voor theezakjes

Thee wordt door de meeste mensen bereid door een los theezakje in heet water te dompelen. Theezakjes zijn verkrijgbaar met heel veel verschillende soorten thee. Je kunt het zo gek niet bedenken en er is een thee van gemaakt, van venkel, gember en brandnetel tot munt, kamille, citroenblad en salie. Maar natuurlijk kennen we ook de meer gangbare soorten als rooibos, Engelse melange, old grey en aardbeienthee. Als je verschillende theesoorten in huis hebt is het handig om deze op te bergen in een overzichtelijke theedoos. Voor jezelf is het fijn om alle theezakjes op één plek te hebben, bij het serveren van een kop thee is het leuk om de visite een mooie theedoos te presenteren met verschillende soorten, speciale thee. En voor het opbergen is een theedoos goed voor de houdbaarheid van de thee.

Gusta Theedoos voor het serveren van thee

Als je verschillende theesoorten in huis hebt kun je in de vakjes van de theedoos de theezakjes per soort sorteren. Voor de grote theeliefhebbers zijn er grote Gusta theedozen met 12 vakken, zodat je veel theesoorten eenvoudig kunt sorteren en bij het serveren dus een grote keuzevrijheid hebt in de soort thee die men kan kiezen. Dat presenteert niet alleen chique, voor de gasten is het daarbij ook een leuke manier om in aanraking te komen met nieuwe, lekkere theesoorten. Tevens zijn er kleinere theedozen met 3 vakken. Voor de personen die af en toe theedrinken en niet regelmatig theedrinkend bezoek ontvangen is een kleine Gusta theedoos voldoende om een lekkere kop thee aan te kunnen bieden. Het is natuurlijk mogelijk om in 1 vak 2 of 3 soorten thee te leggen. Je kunt thee kopen in alle supermarkten en speciaalzaken. De Gusta theedozen zijn verkrijgbaar van 3 tot 9 vakken. In deze categorie kun je voor het serveren van thee ook dubbelwandige theeglazen, theepotten en rechauds voor de theepot kopen.

Gusta Theedoos voor het bewaren van thee

Niet alleen voor het presenteren en serveren van thee is een theedoos handig om in huis te hebben. Ook voor het bewaren van de thee is een theedoos goed. Doordat je de Gusta theedoos goed kunt afsluiten blijft de thee donker en goed bewaard. Een mooie theedoos is bovendien ideaal om veel soorten thee te bewaren op 1 plek.

Gusta Theedoos kopen

Je kunt een mooie Gusta theedoos kopen in de webshop VanKaarstotServet. Hier vindt je vele soorten dozen, sommigen met tekst, anderen met venster en fluweel. Een aantal Gusta theedozen beschikken over 3 vakken, anderen over 6 of 9 vakken. Bovendien geniet je bij VanKaarstotServet van een goede persoonlijke service, uitstekende retourvoorwaarden, hoge kwaliteit en lage prijzen. Wil je Gusta theedozen kopen met korting? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting.