Gusta Thee-accessoires

Een kopje thee drinken associeer je meestal met een relaxmomentje, even een paar minuten rust. Het drinken van natuurlijke thee is gezond en ontgiftend. Kies je favoriete thee uit de honderden verschillende smaakjes en maak een heerlijk kopje thee met de Gusta thee-accessoires. De thee accessoires bestaan uit theepotten, theeglazen, infusers, theedozen, theeblikken en fluitketels. Houdt je thee vers bewaard in een mooi Gusta theeblik en geniet van je kopje thee!

14 producten

14 producten

Gusta thee-accessoires maakt van thee drinken een gebeurtenis

Thee drinken heeft in diverse culturen een ceremoniële betekenis. Nou wil dat niet zeggen dat wij in onze Westerse wereld daarin meteen in meegaan, maar met behulp van Gusta thee-accessoires wordt het toch iets meer dan een gewoon kopje thee op de bank.

Gusta Theeblik

Een Gusta theeblik is ideaal om je thee in te bewaren. Naast dat ze licht en luchtdicht zijn, zie ze er ook nog eens fraai uit. Het Gusta theeblik rond is uitgevoerd in de kleur zwart met een koperkleurige deksel. Handig in gebruik en mooi om je theezakjes in te doen of nog lekkerder: om verse thee in te bewaren. Een theeblik kopen is eenvoudig, snel en voordelig bij VanKaarstotServet. Je kunt ze leuk combineren met ander servies of anders theeblikjes.

Ontwikkeling thee drinken

Thee was in vroeger tijden niet voor iedereen weggelegd, tegenwoordig drinken we het dagelijks. Thee kwam uit Azië en was niet bepaald goedkoop. Je vindt dat belang van thee bijvoorbeeld terug in de waarde van antieke zogenaamde teacaddies of theedozen. Echte luxe uitvoeringen hadden zelfs de mogelijkheid twee soorten thee op te slaan. Als je nu voor het theeschap in de supermarkt staat, is de keuze meer dan overweldigend. Niet alleen zijn er talrijke diverse theesoorten, ook worden er te pas en te onpas smaken aan toegevoegd.

Diversiteit en overzicht

Gusta heeft over die variaties in thee nagedacht en haar assortiment kent een aantal producten, die je kunnen helpen bij het serveren van een smakelijk kopje thee, de Gusta thee-accessoires. Voor een dergelijk kopje thee heb je natuurlijk heet water nodig. Warm water heeft echter de eigenschap af te koelen, dus is de Gusta theepot met dik glas om die afkoeling te vertragen. Je kunt natuurlijk de smaak van de aan je gasten aangeboden thee zelf bepalen, maar het staat een stuk gastvrijer wanneer je hun de keuze laat. In een Gusta theedoos liggen de diverse smaken netjes in vakjes uitgestald. De Gusta thee- dienbladen vervoeren niet alleen een keur aan theezakjes, maar je kunt er ook je kopjes en theepot op kwijt.

Een happening

Met behulp van Gusta thee-accessoires keren we eigenlijk weer een beetje terug, of keren we ons wat meer in de richting van een wereld waarin thee drinken toch iets speciaals is. Je biedt je gasten een keuze, serveert het op een wat sjiekere manier en kletst niet alleen over het weer, maar ook over de redenen waarom jouw thee net iets beter smaakt dan andere.

Thee drinken wordt met Gusta thee-accessoires meer een sociale gebeurtenis. Als gastheer of vrouw laat je zien dat je aandacht hebt voor je gasten.