Gusta Serveerschalen

Een Gusta serveerschaal is ideaal voor het uitserveren van lekkere hapjes en snacks of voor bijgerechten op de dinertafel. De serveerschalen variëren van afmeting en design. Elke Gusta serveerschaal is van hoge kwaliteit en kan worden gewassen in de vaatwasser. Je kunt mooi combineren met het overige Gusta servies en items met hetzelfde design. Een Gusta serveerschaal kopen is eenvoudig en voordelig bij VanKaarstotServet.

40 producten

40 producten

Gusta serveerschaal, maakt een voorbereide maaltijd af!

Met een Gusta serveerschaal zet je je eten met stijl op tafel, nadat je je urenlang hebt uitgesloofd de perfecte maaltijd voor te bereiden. Aan de andere kant, als je niet zo erg je best hebt gedaan, of misschien wel een beetje vals hebt gespeeld en buiten de deur hebt besteld, kan het opdienen in Gusta serveerschalen je eters mooi om de tuin leiden. Of ze weten dat je de Chinees gebeld hebt, maar complimenteren je toch met het feit dat ze geen plastic bakjes voorgeschoteld krijgen, maar elegant gevormd servies. Op een of andere manier smaakt het dan toch net iets beter, nietwaar?

Diverse soorten Gusta serveerschalen

Naast de grote schalen of borden, waar je enthousiaste eters hun deel van af kunnen scheppen, heeft Gusta ook een aantal kleinere schaaltjes, die een specifiek doel hebben. Zo zijn er de amuseschaaltjes voor de kleine hapjes vooraf, Gusta ronde serveerschalen en snackschaaltjes voor de hartige trek. Verder heeft Gusta in zijn assortiment ook brood- of baguetteschalen, langwerpig van vorm en ideaal om een uitgesneden stokbrood op te leggen. Om voedsel verder op smaak te brengen, worden er sauzen en zelfs olie geserveerd in speciaal daarvoor bedoelde schaaltjes.

Materiaal en onderhoud

Gusta serveerschalen zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk of keramiek. Deze, onder zeer hoge temperaturen, gebakken klei is bijzonder slijtvast, hard en hittebestendig, waardoor de kans op beschadiging door krassen of te hete producten vrijwel nihil is. Verder zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de afwasmachine.

Leuk extraatje

Hoewel vankaarstotservet.nl voornamelijk witte Gusta serveerschalen en schaaltjes in het assortiment heeft, zijn er ook andere kleuren mogelijk. Leuk is dat veel Gusta schalen een tekstopdruk bevatten, soms met het doel van de schaal (baguette of snack), soms met een leuke wens (Celebrate the day, Taste and Enjoy)

Eenvoudig en stijlvol, zo zou je Gusta serveerschalen en schaaltjes kunnen definiëren. Het gaat tenslotte wel om wat er in geserveerd wordt.

Gusta serveerschaal kopen

Een Gusta serveerschaal kopen, zowel de gusta ronde serveerschaal als gekleurde serveer schaal is eenvoudig bij VanKaarstotServet. Je geniet van voordelige prijzen en een snelle levering. Bovendien kun je de serveerschaal leuk combineren met het andere Gusta servies.