Gusta Serveerplanken

Serveerplanken zijn handig voor het opdienen van lekkere hapjes, drankjes, tapas en snackjes. Voor een mooie serveerplank kies je één van de prachtige Gusta Serveerplanken. Het assortiment serveerplanken van Gusta is zeer divers, met verschillen in afmetingen, vormen, materiaal en houtsoorten. Veel mensen gebruiken de Gusta serveerplanken ook als een mooie decoratieplank met daarop een mooie set kaarsen of andere decoratie. Heel populair zijn de Gusta serveerplateaus met 3 of 4 serveerplankjes in een metalen staander. Ook de acacia, bamboe en mango serveerplanken zijn veel verkocht. Bekijk hier het prachtige assortiment Gusta serveerplanken.

50 producten

50 producten

Gusta serveerplanken

Gusta serveerplanken zou je kunnen zien als een mix tussen een dienblad en snijplank, of een mogelijkheid voor de gastheer of – vrouw nog meer afwas in de vorm van extra borden te vermijden. In plaats van dat extra bord wordt het geserveerde voedsel op een dienblad zonder opstaande randen voor de gast gezet. Hierbij is het van groot belang geen ronde dingetjes als bitterballen te serveren, want het is dan bijna onvermijdelijk dat die er af rollen. In het assortiment heb je keuze uit een Gusta serveerplank met handvaten, een Gusta serveerplank rond, een Gusta bamboe serveerplank en de gusta snij en serveerplank. Verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen.

Creatief

De standaard Gusta serveerplank is rechthoekig van vorm, maar dat houdt niet in dat er geen andere mogelijkheden zijn. Zo is de peddelvormige vorm een veel geziene variatie, langwerpig of vierkant. En als het om een op te dienen pizza gaat, heeft de peddel vanzelfsprekend een ronde vorm, waarmee je een prachtige ronde serveerplank hebt. Je ziet echter ook veel originele vormen, waarbij de makers nog creatiever aan de gang zijn geweest. Het is maar net waarmee jij je gasten wilt verrassen.

Opdienen en snijden

Met de Gusta serveerplank zet je een aantal voedingsproducten voor de neus van de eter en een van de bekendste voorbeelden in dit genre is de kaasplank met diverse soorten kaas als dessert. Met het bijgeleverde kaasmesje, of een geschikt mesje voor wat er ook op de plank ligt, kan men zelf stukjes afsnijden en in eigen tempo nuttigen. Omdat deze serveerplank ook gebruikt wordt als snijplank, is het materiaal zeker van belang en zien we dat de Gusta serveerplank gemaakt is van duurzaam en milieubewust bamboe. Deze gemakkelijk te onderhouden plank beschadigt de gebruikte mesjes niet.

Serveerbordjes of –schaaltjes

Als het gaat om kleine extraatjes tijdens of na de maaltijd, waarbij het niet nodig is om te snijden, gebruikt men ook wel Gusta serveerschaaltjes of –bordjes. Hierbij worden deze extraatjes al hapklaar geserveerd, maar staat het gewoon geweldig en stijlvol deze op een dergelijke manier te serveren.
De Gusta serveerplank van bamboe is een gemakkelijk te onderhouden snij en serveerplank in één, ideaal voor een hapje voor- of achteraf.

Gusta Serveerplank kopen

Je kunt zowel de Gusta serveerplank met handvaten, de Gusta serveerplank rond en de Gusta snij en serveerplank kopen bij VanKaarstotServet. Kies je favoriete serveerplank uit het grote assortiment en geniet van de te serveren hapjes en snackjes. Bovendien kun je de serveerplank combineren met een aantal andere mooie Gusta Keukenaccessoires.