Gusta Pizza Oventjes

7 producten

7 producten

Gusta Pizza Oventjes, gezellig op zijn Italiaans

Bak je eigen mini-pizza's met deze leuke Gusta pizza-oventjes. De pizzamaker van Gusta is stijlvol ontworpen en is handig in gebruik. Voor een gezellige avond met vrienden, een kinderfeestje of gewoon op een doordeweekse avond met het gezin; zelf een lekkere pizza samenstellen en bakken is altijd leuk.

Leuk, zo’n Gusta pizza-oven, gewoon leuk, zeker als je met gezin en vrienden je rondom deze mini oven zet om elkaar te stimuleren de meest interessante en overheerlijke combinaties op pizzagebied te creëren. De Gusta pizza-fun valt in dezelfde categorie als de gourmet en de fondue en is veel meer gericht op het sociale en gezellige aspect dan op het verorberen van een stevige, degelijke maaltijd.

Het maken van een pizza

Meestal staan we niet eens stil hoe een pizza gemaakt wordt, maar af en toe zien we een pizzabakker eerst op zwierige manier het deeg creëren, deze enkele malen al draaiende de lucht in gooien en vervolgens zorgvuldig de ingrediënten uitkiezen voor de toplaag. De samenstelling van deze laag, waar tomaten en kaas vaak deel van uitmaken, bepaalt uiteindelijk wat voor soort pizza het wordt. Voeg ham en ananas toe en je spreekt van een Hawaii pizza, 4 soorten kaas maakt het een quattre fromage. Een echte pizzabakker legt het geheel op een houten plank en schuift het bij voorkeur in een houtoven.

Pizza maken in het klein!

In principe werkt een Gusta pizza-oventjes hetzelfde, maar dan op miniatuurniveau. Het is een bolvormige bakoven, die warmte ontwikkelt door middel van elektriciteit. De Gusta pizzarette voor 5 of 6 personen heeft openingen waardoor de eigen gemaakte minipizza’s naar binnen geschoven kunnen worden om te garen. Je hebt als basis natuurlijk minibodempjes nodig. Die kun je zelf maken om de pizza creërende ervaring nog verder te verlevendigen, hoewel ze ook kant-en-klaar in de winkel te verkrijgen zijn. Uiteraard zorgt een gastheer- of vrouw ervoor dat elke gast voorzien wordt van een ruime keuze van ingrediënten om de eigen pizzaatjes mee op te fleuren.

Er staat niet voor niets ‘Fun’ in de merknaam van de Gusta Pizza Oventje Fun, want plezier bij het maken van je eigen pizza staat centraal.