Gusta Pannen

Gusta heeft een uitgebreid assortiment Gusta pannen voor het bereiden van de meest uiteenlopende maaltijden. Of je nou wilt gaan wokken, mosselen eten, bakken, braden of koken, hier vindt je een geschikte pan van hoge kwaliteit en met fraaie vormgeving. De Gusta pannen liggen fijn in de hand en zijn zeer duurzaam. De mooie designs zijn aantrekkelijk voor elke keuken. Klik op de gewenste Gusta pan voor meer informatie en stel zelf een mooie pannenset samen.

9 producten

9 producten

Gusta Pannen collectie

De collectie Gusta Pannen is zeer uitgebreid. Je hebt keuze kookpannen, grillpannen, koekenpannen en gietijzeren pannen. Door de hoge kwaliteit kun je jaren plezier hebben van de Gusta Pan. Bovendien zien de Gusta pannen er erg stijlvol uit. Ze zijn in de vaatwasser te wassen, maar het is altijd beter om pannen even met de hand te wassen. Stel zelf een mooie pannenset samen uit de prachtige Gusta pannencollectie.

Gusta Pannen, ontegenzeggelijk mooi

Je kunt zeggen van Gusta pannen wat je wilt, maar de granietstijl die hier gebruikt wordt is niet alleen opvallend, maar ook esthetisch erg mooi. Dat laatste zegt niet anders dan dat ze er, vergeef me de uitdrukking, er verrekte goed uitzien. Nu kun je ook stellen dat een pan gewoon goed moet werken, maar in het kookproces worden van begin tot het einde alle zintuigen aangesproken en zolang er nog niets te proeven is, zijn de ogen een belangrijke factor daarin, en Gusta pannen doen het op dat gebied meer dan goed.

Functioneel granieten koekenpannen

De granieten look ziet er niet alleen mooi uit, het zijn uit aluminium gegoten pannen met een zogenaamde stoneware coating. Dit is niet helemaal hetzelfde als een antiaanbaklaag, maar desondanks beschermt het zeer degelijk tegen aanbakken. Hoewel de handvaten van hout lijken, zijn ze gemaakt van bakeliet met een op hout lijkende siliconen laag. Hierdoor is de grip niet alleen prettig, maar blijft ze onder alle omstandigheden koud aanvoelen. Overigens zijn dezelfde maat Gusta pannen ook te verkrijgen met een teflon antiaanbaklaag en softgrip handvat. Je kunt zelf een mooie pannenset samenstellen uit de Gusta Pannen collectie.

Andere Gusta pannen

De typische granietstijl is een echte blikvanger, maar Gusta heeft natuurlijk nog meer mogelijkheden om je voeding in voor te bereiden:
Gusta Slow Cooker: een pan met 3,5 liter inhoud, waarin je voedsel op het gemak gaar kan sudderen
• Cocotte: uitermate geschikt voor de oven
• Gietijzeren braadpan voor de perfecte bereiding van bijvoorbeeld vleesgerechten
• “Home Catering”-pan: dankzij het volume en de deksel met afgietfunctie ideaal voor het koken van pasta
Mosselpan

Gebruik en onderhoud

Gusta pannen zijn in principe geschikt voor alle soorten warmtebronnen, maar het kan natuurlijk nooit kwaad bij de verkoper even te informeren naar de eigenschappen van de Gusta pan, welke dan ook. Qua onderhoud zijn er eigenlijke geen simpeler pannen. Ondanks de duurzaamheid en kwaliteit wordt het ten zeerste afgeraden de pannen in de afwasmachine schoon te maken, doch dit met de hand te doen.

Gusta heeft voor elke gelegenheid wel een goede pan beschikbaar, maar de granieten look zorgt ervoor dat ze een aparte plaats innemen als het gaat om koekenpannen.