Gusta kruidenpotten

In een kruidenpot kun je zelf verse kruiden kweken. Het is heerlijk om in de keuken maaltijden te bereiden met verse kruiden. Gusta heeft daarvoor mooie kruidenpotten in het assortiment die de kruiden goed laten groeien. De bewatering van de kruidenpot wordt met een watermechanisme geregeld, zodat het plantje altijd genoeg water krijgt. En aan de andere kant ook niet verdrinkt in een teveel aan water. De Gusta terracotcha kruidenpotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De potten zijn natuurlijk ook voor kamerplanten geschikt. Tevens hebben we de zelf-water-gevende plantenpotten toegevoegd aan deze categorie. Je kunt een kruidenpot kopen voor een lage prijs bij VanKaarstotServet.

9 producten

9 producten

Gusta kruidenpotten

Geniet nu ook van verse kruiden in de keuken met de kruidenpotjes van Gusta. Kweek je eigen basilicum, peterselie en bieslook in een Gusta terracotcha kruidenpot en heb altijd een lekkere smaakmaker bij het bereiden van je favoriete gerechten. Ideaal van deze kruidenpotten is het bewateringssysteem, waarmee de plant water uit de aarde kan opnemen en zo haar eigen watervoorziening regelt. Deze kruidenpot is een echte aanrader voor iedereen die van verse kruiden houdt. Voor grotere zelfbewaterende potten kun je even kijken bij de grotere potten van Gusta, dat zijn de TerraCotcha Plantenpotten.

Kruidenpot kopen

Je kunt een Gusta terracotcha kruidenpot met online voordeel bestellen in deze shop. Een kruidenpot is fijn voor eigen gebruik en ook leuk om als cadeautje weg te geven. Zeker als je hier wat verse kruiden bij geeft, zoals een basilicum plantje. De kruidenpotten zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. De bestelde kruidenpot wordt snel geleverd en je kunt deze leuk combineren met andere Gusta keukenaccessoires.