Gusta In a Jar

5 producten

5 producten

Gusta in a jar, optimaal bewaren in glas.

De gemiddelde Nederlander kent zijn talen redelijk, zeker als het gaat om Engels. Bij ‘Gusta in a jar’ denken we onmiddellijk aan potproducten van Gusta, want jar betekent pot. Bij nader onderzoek en ook omdat het aanbod op vankaarstotservet.nl andere artikelen omvat dan alleen maar potten, blijkt dat ‘jar’ meer betekenissen heeft. Onder de term ‘jar’ vallen ook de kruik of het kruikje, de pul, de stopfles of weckpot, het tonnetje en de beker.

De Gusta in a jar collectie

Naar aanleiding van het onderzoekje moeten we de naam Gusta in een jar ook niet helemaal letterlijk nemen, het duidt op een aantal producten uit de Gusta in a jar collectie, een verzameling van glaswerk om allerlei dingen in op te slaan en te bewaren. Zo zijn er luchtdicht af te sluiten voorraadpotten in diverse maten en soorten, maar ook Gusta flessen vallen onder dit assortiment. Daarnaast zijn er nog een paar, misschien wat, vreemde eenden in de bijt, de Gusta Blender, Gusta in a jar Mason jar en de Gusta in a jar drinkfles.

De Gusta In a Jar Blender Set

Houdt je ook zo van verse sapjes, shakes, smoothies en cocktails? Dan is de De Gusta Blender de ideale keukenmachine om te gebruiken. Met de electrische blender is jouw favoriete sapje of shake gemixt in een handomdraai. De set bestaat uit een kan, jar met deksel en degelijke zwarte blender.

De Gusta in a jar Mason jar

Een Mason jar is een hittebestendige, glazen pot met schroefdraad, die wordt gebruikt om voedsel in te wecken. Vanwege die schroefdraad is het mogelijk de pot luchtdicht af te sluiten met een deksel. Wecken of inmaken is een manier om levensmiddelen te conserveren, uitgevonden door een Zwitser genaamd Weck. Op deze manier werd het mogelijk bederfelijke voedingswaren veel langer dan gebruikelijk te bewaren.

De Gusta drinkfles

Omdat deze flessen ook een schroefdop vallen ze onder de term ‘mason jar’, maar het mooie aan deze flessen is de aanwezigheid van een opening in de deksel waardoor een rietje gestoken kan worden. Hierdoor wordt het een netjes afgesloten drinkbeker zonder de mogelijkheid tot knoeien. De Gusta in a jar collectie is een verzameling van oerdegelijke glazen constructies voor diverse doeleinden, variërend van voorraadpot, drinkfles en zelfs cocktailshaker.