Gusta Etageres

Om de tafel sfeervol op te maken en om lekkere hapjes uit te serveren zijn Gusta etagères mooie toonartikelen. Op een etagère kun je veel tapas, hapjes, gerechtjes, koekjes, chocolaatjes en snackjes kwijt. Het is voor iedereen makkelijk om iets lekkers van een etagère of serveertoren te pakken. Je kunt etagères daarom ook prima gebruiken bij borrels, feestjes en familie-aangelegenheden. De serveertoren of etagère met lagen is hiervoor uitstekend geschikt. Trouwens, behalve voor eigen gebruik is het natuurlijk ook erg leuk om een Gusta etagère cadeau te doen.

9 producten

9 producten

Gusta Etageres, alles bij de hand

Puur als blikvanger, maar bij praktisch plaatsgebrek is een Gusta etagere een welkome aanvulling op een goed aangeklede eettafel. Het maakt hier niet zo veel uit of het gaat om een diner, een ontbijt of wat Engelsen zo Engels maken, ‘high tea’, de Gusta etagère zorgt ervoor dat de aangeboden etenswaren voor iedereen in voldoende hoeveelheid en op handige manier beschikbaar zijn.

Serveertorens

Net als bij etages in een gebouw bestaat een serveertoren, ofwel etagère met lagen uit een aantal boven elkaar geplaatste lagen. Dit kunnen simpele plateaus zijn, waarop de voedingswaren uitgestald staan. De cakestand of gebaksschaal is een bekend voorbeeld hiervan. Van Gusta hebben onder meer de Gusta etagere 3 laags, Gusta etagere 4 laags en de Gusta etagere 2 laags. De plankjes zijn van hout of keramiek, het frame is van metaal. Op elke laag van de Gusta etagère worden kleine gebakjes geplaatst, die door gasten in de kamer of aan tafel, naar gelang hun favoriete keuze, eraf gehaald kunnen worden. Het model zorgt ervoor dat je in één keer meer producten kunt presenteren.

Etagère met schaaltjes

Als het gaat om etenswaren voldoet vaak een simpel plateau, maar Gusta etagères zijn ook beschikbaar met schaaltjes. Zo is de Gusta bittergarnituur-versie ideaal voor het serveren van, u raadt het al, bitterballen. Deze worden aangeboden op de bodemschaal, terwijl de bovenste laag schaaltjes gevuld zijn met sausjes om je bitterbal nog beter op smaak te krijgen. Eén van de grote voordelen van een dergelijke Gusta etagère constructie is de compactheid van het geheel en het alles direct bij de hand hebben. Het is niet nodig op zoek te gaan naar het schaaltje met je favoriete mosterd, die ergens tussen het publiek op een tafel verborgen is. Op dit thema, ondanks de naam bitterballen-etagère, zijn natuurlijk allerlei variaties mogelijk: zoutjes met dips, kaasjes met diverse soorten mosterd of combinaties met zoet, zuur en zout.

Handig, compact en met heel veel mogelijkheden. De Gusta Etagère is een nuttige en ook nog eens stijlvolle aanwinst voor de eettafel of een feestje.