Gusta Dienbladen

Als meer spullen hebt mee te nemen dan je handen kunnen dragen is het handig om een dienblad te gebruiken. Behalve het functionele van de bladen zien de dienbladen van Gusta er ook nog eens zeer fraai uit en zijn ze origineel vormgegeven. Zo zijn er dienbladen met pootjes of met fraaie decoraties. Een dienblad is zodoende ook goed als decoratieplateau of tafeltje te gebruiken. Al met al een stijlvolle manier om je hete Gusta bekers en Gusta glazen mee te nemen.

14 producten

14 producten

Gusta Dienbladen

Niet alleen is een Gusta dienblad een gemakkelijke manier je geprepareerde maaltijd zonder brokken naar de eettafel te vervoeren, het heeft ook een soort van stijl. Het ziet er in ieder geval een stuk beter uit dan dat je met enige moeite volle borden of zware pannen op tafel neerzet met de kans, dat je je handen verbrandt of je duim in de saus op een bord ziet verdwijnen.

Vorm van Gusta dienbladen

Qua vorm wordt er in principe een onderscheid gemaakt tussen langwerpige, vierkante en ronde dienbladen, die je kunt gebruiken naar gelang de spullen die gedragen moeten worden. Met langwerpige kun je netjes twee borden naast elkaar vervoeren, op de vierkante zou je een pan en een stapeltje borden kwijt kunnen. Het ronde Gusta dienblad is daarentegen weer ideaal voor koffiekopjes, melk, suiker en koekjes of cake.

Het Gusta thee dienblad

Een combinatie vinden we in de speciale theedienbladen. Deze zijn vierkant in vorm, maar aan de zijkant of in het midden bevinden zich een aantal kleine vakjes voor verschillende soorten thee in zakjes. De theedrinker neemt zijn kopje eraf, schenkt heet water uit de aanwezige theepot en kiest vervolgens zijn of haar favoriete thee uit de aanwezige voorraad.

Gusta dienbladen op voeten

Meestal gebruik je het dienblad slechts als vervoermiddel. Je zet aangedragen voedsel op tafel, gaat zelf ook aanzitten en geniet vervolgens van de maaltijd of wat er dan ook geserveerd is. Je kunt natuurlijk ook wat stijl toevoegen, of voorkomen dat je te hete pannen van het blad moet halen, door te serveren op een Gusta dienblad met voeten. Jijzelf of je gasten kunnen dan de benodigde spullen van het blad halen op het moment dat zij het nodig hebben en het biedt ook nog eens een stijlvolle aanblik.

Design, stijl en functionaliteit staan voorop bij Gusta dienbladen. Ze maken het serveren een stuk gemakkelijk en het ontwerp zal bewonderende blikken opleveren.