Gusta Broodtrommels

6 producten

6 producten

Gusta broodtrommel voor de dagelijkse verse boterham

Velen zullen ongetwijfeld geen gebruik meer maken van een broodtrommel, maar het zien van een Gusta broodtrommel zou je bijna doen terugkeren naar de tijden dat je je brood niet in de diepvries bewaarde.

Het bewaren van brood

Als je alleenstaand bent, dan duurt het gewoon te lang voor je een heel brood verorberd hebt en is die diepvries gewoon handiger. Het duurt maar een kwartiertje om een paar boterhammen te ontdooien en je weet dan zeker dat je ze net zo vers krijgt als de dag dat je het brood ingevroren hebt. Een mooie Gusta broodtrommel komt echter wel van pas als de broodconsumptie een stuk groter is, zoals bijvoorbeeld bij een gezin. Het heeft dan niet zo veel nut tijd te verspelen door het in te vriezen en zo’n Gusta broodtrommel zorgt ervoor dat het brood in een laag tempo veroudert.

Het nut van een Gusta broodtrommel

Brood wordt oud, daar kun je helaas niet omheen. Onder invloed van vochtonttrekking en buitenlucht gaat de versheid van brood verloren. Je kunt het natuurlijk bewaren in een plastic zak, maar ten eerste staat het veel beter en ten tweede hoef je niet elke keer die zak open te maken als je een Gusta broodtrommel gebruikt. Deze zorgt er niet alleen voor dat het brood bewaard wordt in een afgesloten ruimte, maar dat je door het simpel sluiten van de trommel meteen weer dezelfde bewaarkwaliteiten creëert als voorheen. Een plastic zak laat je meestal toch open liggen, zeker als je niet meteen weet hoeveel brood je eigenlijk nodig hebt. Het is overigens wel van groot belang de broodtrommel droog en schoon te houden, omdat zowel vocht als kruimels elementen zijn die veroudering versnellen. Een mooie Gusta broodtrommel is niet alleen handig, zeker als je regelmatig brood eet, maar het is ook nog eens een waar sieraad in je keuken.