Gusta Broodtrommels

Een Gusta broodtrommel is ideaal voor het bewaren van boterhammen en broodjes. Door het donker en zuurstofarm te bewaren is het brood langer houdbaar en blijft het langer vers. Zowel de de Gusta broodtrommel zwart als de Gusta broodtrommel wit worden veel verkocht. In de voorraad worden geregeld ook andere kleuren broodtrommels, waaronder mat zwart en retro wit opgenomen. De Gusta broodtrommels zijn groot en klein verkrijgbaar, functioneel afhankelijk van je broodconsumptie.

5 producten

5 producten

Gusta Broodtrommels

De uitgebreide collectie Gusta Broodtrommels bestaat onder meer uit een Gusta broodtrommel zwart en mat zwart. De trommels hebben verschillende maten. Ook de Gusta broodtrommel wit is te verkrijgen in een klein en groot formaat. Afhankelijk van de grootte van het gezin, ofwel de broodconsumptie, kies je voor een kleine of grote broodtrommel.

Gusta broodtrommel voor de dagelijkse verse boterham

Door het brood en de broodjes in een broodtrommel te bewaren blijven het langer vers. Er komt minder zuurstof bij en het wordt donker bewaard. Het is goed om de broodtrommel het liefst op een koele plaats neer te zetten zoals in de bijkeuken. Bij het interieur kun je een passende trommel vinden zowel een zwarte broodtrommel als witte broodtrommel wordt veel verkocht.

Het bewaren van brood

Veelal wordt brood in een vriezer bewaard om een voorraad te bewaren. Zodra het uit de vriezer komt is het te adviseren om het in een broodtrommel te bewaren. Een mooie Gusta broodtrommel komt zeker van pas als de broodconsumptie een groot is, zoals bijvoorbeeld bij een gezin. Het heeft dan niet zo veel nut tijd te verspelen door het in te vriezen en zo’n Gusta broodtrommel zorgt ervoor dat het brood in een laag tempo veroudert.

Het nut van een Gusta broodtrommel

Brood wordt oud, daar kun je helaas niet omheen. Onder invloed van vochtonttrekking en buitenlucht gaat de versheid van brood verloren. Je kunt het bewaren in een plastic zak en daarbij de houdbaarheidsdatum verlengen met een Gusta broodtrommel. Deze zorgt er niet alleen voor dat het brood bewaard wordt in een afgesloten ruimte, maar dat je door het simpel sluiten van de trommel meteen weer dezelfde bewaarkwaliteiten creëert als voorheen. Het is overigens wel van groot belang de broodtrommel droog en schoon te houden, omdat zowel vocht als kruimels elementen zijn die veroudering versnellen. Een mooie Gusta broodtrommel is niet alleen handig, zeker als je regelmatig brood eet, maar het is ook nog eens een waar sieraad in je keuken.