Gusta Broodschalen

3 producten

3 producten

Gusta schaaltjes, perfect stijlvolle aanvulling van je servies

Hoewel het misschien vreemd klinkt dat, als je voedsel serveert op Gusta schaaltjes, de algemene indruk van het geheel beïnvloedt wordt, toch is dat ook weer niet zo vreemd. We staan meestal niet eens stil bij wat we eten, maar een goede maaltijd, in wat voor vorm dan ook, is een samensmelting van het gebruik van al onze zintuigen.

Zintuiglijke ervaringen

Natuurlijk proeven we het en laten we het ons smaken, maar we luisteren naar knapperig brood en laten de heerlijke geuren tot ons doordringen. We beschouwen het voedsel dat ons gepresenteerd wordt, maar nemen, misschien wel wat meer onbewust, ook mee waarop ons de hapjes worden aangeboden. Voedsel in Gusta schaaltjes geeft ons een aanzicht van klasse, van stijl en als we een Gusta schaaltje oppakken om er iets uit te nemen, dan ervaren we de kwaliteit van het gebruikte aardewerk. Dat lijkt misschien niets, maar ergens beseffen we ons dat de gastheer of – vrouw zijn best doet een zo goed mogelijke indruk te maken. De bedoeling hiervan is de zintuiglijke ervaringen van de eetgebeurtenis zo breed mogelijk te maken en de maaltijd een algemeen succes te laten zijn.

Gusta schaaltjes

Deze zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk of porselein in eenvoudig wit of met allerlei blauwtinten en motieven voor een stijlvolle aankleding van je eettafel. Natuurlijk zijn Gusta schaaltjes ook te gebruiken voor het serveren van allerhande hapjes en sausjes tijdens een feestje of elke andere gelegenheid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en zowel met een borstel onder handen te nemen als in een afwasmachine te plaatsen. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat mogelijke aangebrachte motieven er niet snel vanaf zullen slijten en daardoor een lange tijd een echte en stijlvolle aanwinst zullen zijn van je servies. Je prikt een kaasje met een stukje ananas uit een Gusta schaaltje, waarbij de smaak onbewust versterkt wordt door het feit dat het zo stijlvol geserveerd wordt.