Gusta Bestek

Gusta Bestek bestaat uit een variatie van vorken, messen, lepels, taartvorkjes en koffielepeltjes. Ook kun je hier een mooie Gusta Bestek Set kopen. Het bestek is van goede kwaliteit en is mooi verpakt. Je hebt keuzen uit verschillende kleuren, van goud en zilver tot zwart en houtkleurig. Op deze manier kun je de tafel stijlvol opmaken en genieten van een heerlijke maaltijd. Voor de barbecue liefhebber zijn hier ook de barbecue bestek-accessoires te bestellen om vlees, vis en groente te keren en te eten. Voor bij de koffie en het gebak zijn er mooie koffielepeltjes en taartvorkjes te bestellen.

14 producten

14 producten

Gusta Bestek gebruiken

Bij het eten van zowel een ontbijt, lunch als diner hoort bestek naast het bord. Bij het ontbijt zien we vaak wat kleiner bestek gebruikt worden. BIj het diner is het afhankelijk van de gang die wordt geserveerd. Voorgerechtjes worden vaak met kleiner bestek gegeten. Het hoofdgerecht eet men meestal met groot bestek. Het nagerecht wordt vervolgens weer met kleiner bestek gegeten. Bij meerdere gangen is het stijlvol om de verschillende soorten bestek op elkaar af te stemmen, dus het liefst uit één serie, van één merk in een overeenkomstige kleur.

Gusta bestek kopen

Bij sommige winkels kun je complete bestek-setten kopen met alles er op en eraan. Een set is te koop voor een paar tientjes tot vele honderden euro's. In vroegere tijden was er, zeker bij de adel en elite, veel aan gelegen om je gasten te laten eten met zeer fraai en duur servies en bestek. Dit gaf aan hoeveel smaak je had en zeker ook kon je hiermee laten zien hoe rijk je was. Tegenwoordig is de prijs van je eetgerei minder belangrijk, het is daarentegen wel leuk om met bestek te eten wat een beetje bij elkaar past en helemaal heel is en niet verbogen. Het diner wordt ook iets stijlvoller als het eetgerei enigszins op elkaar is afgestemd en natuurlijk blijft het een goed idee om verschillende gangen met verschillend bestek te eten. Bij VanKaarstotServet kun je mooi bestek kopen van Gusta. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuw servies en bestek.