Sponsoring

VanKaarstotServet en Sponsoractieplan sponsoren het jeugdvoetbalteam E4 van Roda '46 uit Leusden. Het team bestaat uit 9 enthousiaste fanatieke voetballers in de leeftijd 8 à 9 jaar. De sponsoring bestaat uit shirts, jassen, broekjes en tassen voor de komende voetbalseizoenen. Binnenkort komen de foto's!!

Wil je ook gesponsord worden? Ga je snel Aanmelden voor een Sponsor Pagina.

Sponsoractieplan staat aan de basis van vele sponsor-initiatieven. Vaak wordt in samenwerking met een school, club of vereniging een sponsoractie georganiseerd om geld in te zamelen voor bijv. een voetbalclinic of ander evenement.

Samen met VanKaarstotServet is de Sponsor Webwinkel opgezet. Met een eigen sponsor pagina kun je daar eenvoudig online geld inzamelen.
Wij maken een leuke pagina voor je op met daarin zes producten die je zelf kunt kiezen uit de webshop. Met behulp van de share buttons en je eigen online netwerk kun je deze pagina promoten bij vrienden, familie en kennissen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe groter de opbrengst. Uiteindelijk gaat er 25% van de opbrengst van de sponsorpagina naar het team om die leuke dag te organiseren.

De E4 van Roda '46 zamelt op deze manier extra geld in voor een gezellige dag met leuke (voetbal-)activiteiten. Ga hier naar de sponsorpagina van de E4

Wil je een eigen sponsorpagina? Meld je dan snel aan:

 AANMELDEN SPONSORACTIE