Pers


Linkbuilding voor Webshops en Bedrijvensites

Ben je voor een webshop of bedrijvensite op zoek naar meer bezoekers en omzet? Wil je daarbij je linkprofiel verbeteren en extra social media exposure?
Maak dan gebruik van ons uitgebreide online netwerk op social media, subsites, in nieuwsbrieven en via linkbuilding.
Neem hiervoor contact met ons op via info {ad} vankaarstotservet.nl


VanKaarstotServet

VanKaarstotServet is een toonaangevende webshop met een uniek sfeerconcept. Met een uitgebalanceerde collectie sfeerartikelen voor huis en tuin is het prettig shoppen voor zowel het zomerseizoen als de wintermaanden. De webshop vindt gretig aftrek bij particulieren en bedrijven in Nederland en België en biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke interface voor het bestellen van cadeaus, relatiegeschenken, woonaccessoires en decoratie artikelen. 
VanKaarstotServet is sinds november 2010 online en maakt vanaf dag 1 een stormachtige groei door. Het assortiment wordt continue uitgebreid met de laatste trends op het gebied van sfeer en gezelligheid en klanten worden getrakteerd op kortingen, leuke updates, uitgebreide sfeertips en mooie aanbiedingen. Het social media netwerk is inmiddels sterk vertegenwoordigd op het internet.

Commercial VanKaarstotServet

VanKaarstotServet is te volgen via:

Twitter vanKaarstotservet    Facebook vanKaarstotservet     Wordpress Blog vanKaarstotservet   Youtube vanKaarstotservet

 

Pers

Bent u werkzaam in de media en heeft u interesse in;

* Vrijstaande of sfeerbeelden van onze gehele collectie.
* Productinformatie.
* Het lenen van artikelen voor publicitaire doeleinden.
* Het ontvangen van de VanKaarstotServet Nieuwsbrief .
* Het ontvangen van persberichten.
* Reviews maken van artikelen.

Of heeft u overige persvragen? Laat het ons weten via marketing [ad] vankaarstotservet.nl en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
U kunt ook direct contact opnemen met Meint Schepers, Marketing Coördinator, Tel: 085 4890201, marketing [ad] vankaarstotservet.nlBen je een blogger? Doe mee aan onze Blog-Actie!

Bij elke 10 nieuwe artikelen wordt een uniek kaarsenpakket (twv 30 euro) verloot!
Je kunt eenvoudig meedoen door een artikel te schrijven op je blog over:
• VanKaarstotServet in het algemeen,
• bepaalde leuke producten of productgroepen,
• sfeer en gezelligheid óf
• kerst en kerstedecoratie.

In de artikeltekst dienen minimaal 2 van de volgende (bij de tekst passende) hyperlinks te worden verwerkt:

VanKaarstotSevet - http://www.vankaarstotservet.nl
Kaarsen - http://www.vankaarstotservet.nl/kaarsen.html
Servetten – http://www.vankaarstotservet.nl/tafeldecoratie-servetten.html
Geurkaarsen - http://www.vankaarstotservet.nl/kaarsen/geurkaarsen.html
Wensballonnen - http://www.vankaarstotservet.nl/tuindecoratie-tuinsfeer/wensballonnen-romantiek/wensballonnen.html
Woondecoratie – http://www.vankaarstotservet.nl/woondecoratie.html
Tafeldecoratie – http://www.vankaarstotservet.nl/tafeldecoratie-servetten.html
Tuindecoratie - http://www.vankaarstotservet.nl/tuindecoratie-tuinsfeer.html
Sfeervolle cadeautjes - http://www.vankaarstotservet.nl/cadeautips.html
Kerst en kerstdecoratie - http://www.vankaarstotservet.nl/events-feestdagen/kerstdecoratie-kerstcadeau.html

Je mag per blog max. 2 keer meedoen met een uniek geschreven artikel van minimaal 120 woorden en 2 hyperlinks.
Je neemt deel door ons de url naar het artikel te mailen (meint [ad] vankaarstotservet.nl).
Het artikel moet permanent op je blog blijven staan.
Fotomateriaal is van de website af te plukken of via de mail op te vragen.
Wij zullen je artikel op onze Facebook en Twitterpagina plaatsen; dat levert je nog meer lezers op!
Na elke 10 nieuwe artikelen verloten wij een winnaar en nemen we contact met de winnaar op.
Ben jij de nieuwe winnaar?
We zien je deelname (en de url naar het artikel) graag tegemoet!

Eventuele andere samenwerking staan we ook voor open!


Ons archief met persberichten is in de maak. Hieronder staan voorgaande berichten.


 

=== Sfeerartikel ===


Met kerst blijven we lekker thuis!

Zin om met kerst een paar dagen samen te ontspannen? Blijf dan gewoon eens thuis. Met een handvol sfeerartikelen, die je eenvoudig online kunt bestellen, is je huis binnen een mum van tijd omgetoverd in een soort van ‘kerstontspanningsparadijs’.
Omdat kerst dit jaar op dinsdag en woensdag valt, hebben de meeste mensen twee extra vrije dagen. Hierdoor heb je tijd om eens wat extra aandacht aan elkaar te besteden. Breng een dag of avond gezellig met je naasten door en doe dat het liefst zonder al te veel rompslomp en voorbereidingen. Doe de deur op slot en zet de telefoon uit. Ga samen genieten.
In plaats van een uitgebreid kerstdiner kun je een buffet van eenvoudige hapjes of tapas maken. Maar nog belangrijker is: zorg voor een weldadige sfeer in huis.
Begin ermee zoveel mogelijk licht in huis te brengen. Doe dat door veel kaarsen en lichtjes neer te zetten, in allerlei soorten en maten, op plateaus, in kaarsenhouders, en in houders . Een uitgebreid assortiment vind je bij VanKaarstotServet. Zo zijn er kaarsen met kerstdesigns, rustiek kaarsen in 29 verschillende kleuren en Gouda kaarsen met een strak design. Er bestaan kaarsen met een lange brandtijd, zodat je een middag of avond ongestoord kunt genieten. Dit zijn onder meer theelichten met een brandtijd van 8 uur, XXL Gotische kaarsen, navullingen van 24 uur voor kaarsenhouders en grote stompkaarsen die minstens 200 uur kunnen branden. En natuurlijk zijn er nog de theelichten in houders, lage kaarsenhouders, geurglazen en stompkaarsen. Voor in de kerstboom zijn er echte kerstboomkaarsjes.
Zet bij het buffet dinerkaarsen neer, maar zet ze zo neer dat ze niet in de weg staan bij het opscheppen van de gerechten. En let erop dat de kaarsen niet kunnen omvallen. Om kaarsen steviger in de kaarsenhouder te zetten kun je hechtwas gebruiken of kaarsenpassingen. En vergeet de servetten niet. Die zijn ook in vele soorten verkrijgbaar bij VanKaarstotServet.nl Betrek ook de buitenomgeving bij het feest binnen. Zet in de tuin of op het terras Zweedse fakkels neer. Steek ze eenvoudig aan met een aanmaakblokje en de houten fakkels branden prachtig op. Geniet bij het natafelen van de grote vlammen van de fakkels en zie hoe die hun schaduwen werpen op de winterse omgeving.
Een leuke manier om het samenzijn te besluiten is het oplaten van een wensballon. Het is prachtig om naar te kijken, wanneer de oplichtende ballon wegdrijft in de donkere winternacht en bovendien een onvergetelijke ervaring.

VanKaarstotServet.nl is een webshop met sfeerartikelen en levert aan zowel particulieren als bedrijven. Op de website vindt u een uitgebreid assortiment aan sfeerartikelen, woonaccessoires en tafeldecoratie. Ook verkoopt VanKaarstotServet.nl kaarsen en theelichten met het keurmerk Fairtrade. Dat betekent dat producenten uit arme landen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

0-0-0-0-0
Beeldmateriaal:
Vraag hoge resolutieafbeeldingen aan bij Meint Schepers.

Noot voor de redactie
Dit artikel kunt u gratis plaatsen. Voor meer informatie, afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Meint Schepers.
Contactgegevens: E: meint [ad] vankaarstotservet.nl T: 085 4890201 W: www.vankaarstotservet.nl.

 


 

===PERSBERICHT===

Geniet van een mooie zomeravond

In heel Nederland zijn de schoolvakanties begonnen. Met prachtig zomerweer kunnen we eindelijk gaan genieten van de lange, warme, of misschien zelfs zwoele, zomeravonden. Of je nu alleen of met meer mensen in de tuin, op de camping, of op het strand zit: met de artikelen van VanKaarstotServet.nl creëer je nóg meer sfeer waardoor die mooie, warme zomeravond nóg aangenamer wordt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een woodgrill waarop je de heerlijkste gerechten grillt? Van de dansende vlammen van fakkels en vlamschalen? Of van het lichteffect van het draaiende windspel? De muggen blijven op afstand door het branden van een citronellakaars of -fakkel. En wanneer de duisternis is ingevallen en het iets kouder wordt, steek je een paar Zweedse fakkels aan. De avond wordt besloten met het oplaten van wensballonnen – onder het uitspreken van een wens laat je ze de donkere nacht in zweven.

Woodgrill
Doordat de woodgrill van VanKaarstotServet.nl compact en licht is, is hij gemakkelijk mee te nemen. Bovendien brandt hij helemaal op, zodat je hem niet weer mee naar huis hoeft te nemen. De grill bestaat uit een stuk boomstam van 13 cm hoog met een diameter van 24 of 28 centimeter. Het middelste gedeelte van de stam is uitgehold en gevuld met houtskool. De randen zijn ingezaagd, daardoor blijft de houtskool optimaal smeulen en is er genoeg tijd om een heerlijke grillmaaltijd te bereiden.

Tuinfakkels en vlamschalen
De rustieke tuinfakkels en vlamschalen van Bolsius hebben een uitzonderlijk lange brandtijd en zijn te verkrijgen in vele maten en kleuren. Zowel de tuinfakkels als de vlamschalen zijn voorzien van een extra dikke lont, zodat ze windbestendig zijn en een mooie vlam hebben. Het licht van de dansende vlammen zorgt voor een romantische zomersfeer.

Windspel
De windspelen zijn met een precisielaser uit roestvrij metaal gesneden. Ze zijn er in verschillende vormen. Binnenin bevindt zich een lichtkogel, door prismawerking ontstaat een prachtig lichteffect. Dit effect wordt versterkt door het draaien van het windspel.

Zweedse fakkels
De Zweedse fakkel is een houtblok van 25 cm hoog met een diameter van 18 tot 25 cm. Door de flinke vlam is het net alsof je bij een kampvuur zit. De fakkel heeft een brandtijd van 2 uur en brandt tot de grond toe op.

Wensballon
Na het ontsteken van de brander licht de wensballon op. Doordat er hete lucht in de ballon stroomt, gaat deze zweven. Terwijl de ballon de nacht in glijdt doen de toeschouwers een gelukswens.

Met deze sfeertips is het extra genieten van een romantische zomeravond.
Kijk voor bovenstaande artikelen en prijzen op: www.VanKaarstotServet.nl

Over VanKaarstotServet
Bij VanKaarstotServet.nl is alles te vinden op het gebied van sfeer; van stijlvolle woonaccessoires tot tafel- en tuindecoratie artikelen. De webwinkel is ook een betrouwbare leverancier van trouwartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrukte kaarsen met een persoonlijke tekst en afbeelding. De shop heeft in 2010 haar deuren geopend en is inmiddels door diverse keurmerken gecertificeerd als veilige en betrouwbare webshop. VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in zowel Nederland als België. Bij een besteding vanaf 45 euro of meer, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. VanKaarstotServet draagt bij aan een sfeervolle wereld en heeft het brengen van sfeer en gezelligheid in ieders huis en tuin als missie.  

O-O-O-O-O

Extra beeldmateriaal: op aanvraag

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:
Dit is een persbericht van VanKaarstotServet. Voor meer informatie, afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Meint Schepers. Contactgegevens: E: info [ad] vankaarstotsevet.nl T: 085 4890201 W: www.vankaarstotservet.nl. Wij horen het graag als u iets wilt plaatsen.

 


 

===PERSBERICHT===

binnenkort