Knijper Bedrukken Klein 35x6mm

Beschikbaarheid: Op voorraad
 1,79
  • Koop 100 voor  1,69 en bespaar 6%
  • Koop 250 voor  1,45 en bespaar 19%
  • Koop 500 voor  1,19 en bespaar 34%
geen:
Knijper Klein bedrukken met gravure of print

Maximaal 40 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg

Art.nr.:
knijper-bedrukken-Klein

Knijper bedrukken klein met gravure of print

Maak je knijper persoonlijk met een gravure of print. Een gepersonaliseerde kleine knijper is leuk als bedankje voor huwelijksgasten, ter decoratie van cadeautjes, als relatiegeschenk voor bedrijven, souvenir voor winkels of bedrijven, als extra in het kerstpakket, voor een cadeautje op school, presentje op je werk en als aandenken.
Bij een gravure komt de afbeelding of tekst diep (een mm) in het hout van de knijper te liggen, het lijkt er ingebrand te zijn. Bij een print wordt de afbeelding of tekst op de knijper gedrukt.
De kleine knijpers zijn 35 x 6 mm groot en je kunt kiezen uit de volgende kleuren: wit, zwart, hout, blauw, rood, roze, oranje, zilver en goud.
Vervolgens kies je of de gravure of print op 1 kant van de knijper of aan beide kanten (dubbelzijdig) moet komen. Op de kleine knijpers is het niet mogelijk een magneet toe te voegen. Dat kan wel op de medium en grote knijpers. De knijpers worden goedkoper naarmate je meer besteld.

Kleine bedrukte knijper opties

In de opties maakt u de volgende keuzes:

  • Voor de kleur
  • Gravure of print
  • Enkelzijdige of dubbelzijdige plaatsing van gravure of print
  • Afbeelding en/of tekst toevoegen/ uploaden
Het kan zijn dat je wensen net even buiten deze opties liggen. Neem dan gewoon even contact op met ons via info {ad} vankaarstotservet.nl en wij zullen je verder helpen.
Meer informatie
SKU knijper-bedrukken-Klein

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten