Zwarte Kaarsen

Zwarte kaarsen worden steeds vaker gebruikt om een moderne inrichting stijlvol te decoreren. Een zwarte kaars heeft een strakke uitstraling en past in de meeste interieurs van tegenwoordig. Met de Rustieke Kaarsen collectie van Bolsius in de kleur zwart antraciet kun je een prachtige kaarsenset samenstellen, doordat je kunt combineren met vele afmetingen en vormen, waaronder de cilindervormige zwarte stompkaarsen, de kleine zwarte kaarsjes en de zwarte bolkaarsen. Elke zwarte kaars van zowel Bolsius als Gusta is van hoge kwaliteit en brandt mooi op met een stabiele vlam. Klik op het gewenste artikel en geniet ook van een set mooie grote zwarte kaarsen.

6 producten

6 producten

Zwarte kaarsen

Met zwarte kaarsen maak je je interieur onderscheidend en bijzonder. Zeker als het sfeerontwerp strak en modern is past een mooie set zwarte kaarsen erg mooi als decoratie in de inrichting. Wat je veel ziet is dat een leuke kaarsenset wordt samengesteld voor op een decoratieplank/ onderzetter. Maar ook is het mooi om één of meerdere grotere kaarsen los te branden. De grote bolkaars van 14,5 cm in diameter en de grote rustieke stompkaars van 20 en 30 cm hoog zijn hier met name erg geschikt voor. De Bolsius zwarte kaarsen zijn hoge kwaliteit en branden mooi op. De Gusta kaarsen en kaarsensetjes zijn voorzien van stijlvolle prints. Ook zijn hier de vierkante zwarte kaarsen en metallic kaarsen verkrijgbaar. De metallic kaarsen zijn voorzien van een glimmende laag, zodat ze je interieur laten shinen! Kies voor een stijlvol interieur nu ook voor een paar mooie zwarte kaarsen.

Grote zwarte kaarsen

Naast de kleine zwarte kaarsjes en de zwarte bolkaarsen heeft Bolsius zwarte kaarsen van een grote maat. Deze grote zwarte kaarsen variëren van een hoge dikke stompkaars tot lage vierkante kaarsen met meerdere lonten. In deze categorie vindt je het hele overzicht zwarte kaars Bolsius.

Zwarte kaars kopen

U kunt een zwarte kaars kopen met online voordeel bij VanKaarstotServet. Een zwarte kaars geeft een prachtige uitstraling aan het interieur en is goed te combineren met andere kaarsen en overige woondecoratie. Geniet nu ook van een zogenaamde zwarte kaars Bolsius en geef extra shine aan het interieur.